Porilainen Serpico julkaisi ison voimaballadin videon kera tulevalta albumiltaan

Serpico on julkaissut musiikkivideon Dark Energy -kappaleeseen. Kuva: Sami Hartikainen / Skull Shutter Images

Porilainen hard rock -yhtye Serpico on julkaissut musiikkivideon Dark Energy -kappaleeseen, joka edustaa klassista voimaballadiosastoa. Biisi löytyy myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta The Chosen Four -albumilta, jonka on tuottanut ja äänittänyt Anssi Kippo.
Astia-studion maestro kommentoi singleä seuraavasti:
– Yleensähän tällaiseen slovariin kasataan palapelin tavoin valtava kitaravalli, äänitetään kymmeniä taustalauluraitoja sekä vähintään yhtä monta syntikkaa. Tässä tapauksessa päätimmekin ottaa aivan vastakkaisen lähestymistavan, sillä mukana on vain kaksi rytmikitaraa ja kosketin- sekä lauluraitojakin on kumpaisiakin vain yksi.  Mielestäni lisäraidat olisivat vain vähentäneet biisistä nyt välittyvää taikaa.
– Kappaleen sanoituksissa pohditaan, kuinka pienistä ainesosista saa luotua jotakin näin suurta pimeästä energiasta muodostuvaa, yhtyeen laulaja Vee Dour tiivistää singlen tekstien keskeisen idean.
Yhtye on myös solminut managerointi- ja keikkamyyntisopimuksen tunnetun englantilaisen Denise Dalen kanssa, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti edustamistaan artisteista kuten Yngwie Malmsteen, Michael Schenker, Amaranthe, Cinderella, Dokken sekä monet muut.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.