Haloo Helsinki! rikkoi radio- ja albumilistan ennätyksiä

Haloo Helsinki! on tehnyt uusia ennätyksiä Suomen radio- ja albumilistoilla. Yhtyeen helmikuussa julkaistu uusin single ”Piilotan mun kyyneleet” nousi kaksi viikkoa sitten Suomen radiolistan ykköseksi, ja siitä tuli näin ollen yhtyeen kolmastoista radiolistan ykkössijalle noussut kappale. Haloo Helsinki! on ensimmäinen yhtye tai artisti, jolla on näin monta kärkisijaa hallussaan.
Albumilistalla yhtyeen vuonna 2014 julkaistu viides albumi ”Kiitos ei ole kirosana” on rikkonut historiallisen 200 listaviikon rajapyykin. ”Kiitos ei ole kirosana” on kaikkien aikojen eniten listaviikkoja kerännyt albumi Suomessa.
Haloo Helsinki! teki paluun uuden musiikin pariin lokakuussa 2020 julkaistulla ”Lady Domina” -singlellä, joka on streamannut platinaa. Helmikuussa julkaistu tulevan albumin kakkossingle ”Piilotan mun kyyneleet” on sekin streamannut jo lyhyessä ajassa kultaa sekä noussut radiolistan ykköseksi. Spotifyn ykkössijalla kappale on ollut yhteensä 27 päivää. Yhtye esiintyy Helsingin Olympiastadionilla Haloo Stadion! -konsertissa 14.8.2021.
Haloo Helsinki! on vuonna 2006 perustettu yhtye, joka on julkaissut 6 albumia, joita on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 250 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 90 miljoonaa kertaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 10 Emma-palkintoa, 13 radiolistan ykkössingleä sekä yli 700 keikkaa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm. ”Piilotan mun kyyneleet”, ”Lady Domina”, ”Beibi”, ”Hulluuden Highway”, ”Maailman toisella puolen”, ”Kaksi ihmistä”, ”Tuntematon” ja ”Kuussa tuulee”.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.