Hanoi Rocksille ansaittu urapalkinto, Michael Monroe kehui biisinikkari Andy McCoyta – ”Kiitos Andylle niistä ja nostankin sulle hattua”

Hanoi Rocks from left to right: Razzle, Andy McCoy, Michael Monroe, Sami Yaffa and Nasty Suicide.

Legendaarisen Hanoi Rocksin ex-jäsenet jaksavat porskuttaa eteenpäin ja pysyä musiikin saralla laadukkaina ja viriileinä. Lisäksi vanhoja mainetekojakin muistetaan ansaitusti. Tällä viikolla bändi oli komeasta esillä, kun Hanoi Rocksille myönnettiin elämäntyöpalkinto Eläköön SuomiRock! -gaalassa.
Hanoi Rocksin alkuperäisjäsenet Andy McCoyMichael MonroeSami Yaffa sekä Nasty Suicide kokoontuivat harvinaisella tavalla kaikki yhteen, kun nelikko saapui vastaanottamaan palkintoa koronan takia Microsoft Teams -ohjelman keskusteluun, johon otti osaa myös palkinnon jakanut Tavastia-pomo ja musiikkivaikuttaja Juhani Merimaa ja keskustelua johtanut radiojuontaja Matti Mäki-Kokkila.
Hienoa palkinnon jakamisen yhteydessä oli se, että Michael Monroe ja Andy McCoy vaikuttavat olevan väleissä keskenään, vaikka kaksikon tulehtuneista väleistä onkin aika ajoin supistu ja kuiskuteltu. Monroe kehui Andyn merkitystä bändin biisintekijänä.
– Miettikää nyt Andya. Suomalainen nuori jätkä ja tekee noin mielettömiä biisejä englanniksi. Ensimmäiset Hanoi-kappaleet Andy on tehnyt jo teini-ikäisenä. Kiitos Andylle niistä ja nostankin sulle hattua, Monroe sanoi Radio Suomirockin nettisivuilla.
McCoy liikuttui vanhan bändikaverinsa kehuista.
– Tämä juttu ei olisi ikinä onnistunut ilman teitä. Kiitos.
Miken ja Andyn toi äskettäin yhteen myös mielenkiintoinen projekti, jossa Hanoin Oriental Beat -levyn nauhat ovat menossa uuteen käsittelyyn, sillä ne miksataan jossain vaiheessa uudelleen.
Hanoi Rocksin leirissä on ollut nyt sen verran kuhinaa, että ei mitenkään voi välttyä ajatukselta, että onko paluukeikkoja jossain vaiheessa odottavissa? Olisi mahtava nähdä, jos Hanoi kasattaisiin uudelleen ja ne kaikki mahtavat Hanoi-biisit kuultaisiin taas livenä. Kunhan korona hellittää, niin kysyntää varmasti keikkarintamalla riittäisi.  Megauutisia odotellessa voi kuunnella vaikka uuden Michael Monroe -biisin Fight Back Bluesin. Kyseessä on hyväntekeväisyyssingle Monroen ystävän Pekka Hyysalon Fightback-yhdistyksen tukemiseksi. Hyysalo on entinen freestyle-laskija, joka loukkasi vaikeasti päänsä nuorena miehenä laskettelurinteessä. Kaikkia ennusteita vastoin Hyysalo on tehnyt ihmeitä kuntoutusprosessissaan ja on näyttänyt mitä on todellinen taistelijanluonne.
Monroe on siis tuttuun tapaansa hyvällä asialla. Biisin musiikkivideon voi katsoa nyt Takahuone.fi:ssä.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.