Laulaja-lauluntekijä Laaksosen uusi single ”Superpower” kertoo resilienssistä

Laaksonen-sooloprojektin takana on Ville Laaksonen, joka on toiminut musiikin alalla lukuisissa eri rooleissa. Kuva: Leena Ylä-Lyly

Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä Laaksonen on julkaissut uuden singlen tänään 29. huhtikuuta. Voimaannuttava ja korkeuksiin kohoava pop-kappale Superpower kertoo resilienssistä. Se kertoo toivosta sekä uskosta siihen, että aika parantaa haavoja ja arvet katoavat uurteisiin – tai ehkäpä kappaleessa koitetaan vakuutella näin itselleen.
Kappale on sävelletty yhdessä tuottaja Jukka Jahnukaisen kanssa. Tekstien kirjoittamiseen artisti sai apua Marja Supposelta, joka on tehnyt lauluja mm. Disney Channelille. ”Minulle on tyypillistä, että lauluni saavat muotonsa monenlaisten käänteiden jälkeen. Sävelsin tässäkin säkeistöt uudelleen siinä vaiheessa, kun tuotanto ja teksti olivat muutoin valmiina. Kappaleen tuotanto lähti liikkeelle kotonani nauhoitetusta pianosta. Halusin mukaan jousiorkesterin, jonka sovitukseen hain inspiraatiota esimerkiksi Madonnan Frozenista, Björkin Play Deadista ja Massive Attackin Unfinished Sympathystä. Siitä tuotanto sitten kehkeytyikin aika maksimaaliseksi”, Laaksonen avaa.
Laaksosen elokuvallista poppia ohjaavat klassinen piano ja jouset, hienovaraiset syntetisaattorisoundit sekä paikoin jäätiköiden liikkeiltä kuulostavat biitit. Artistin tunnelmallisen soundin vastakohtana ovat rehelliset sanoitukset, jotka käsittelevät nykyteemoja tuoreella tavalla. Superpower on viides ennakkolohkaisu syyskuussa ilmestyvältä Shadows are Light -albumilta.
Artisti julkaisi debyyttilevynsä Spaces Between Memories vuonna 2015. Laaksonen-sooloprojektin takana on Ville Laaksonen, joka on toiminut musiikin alalla lukuisissa eri rooleissa. Laaksonen on säveltäjä, jonka pianokappaleet ovat saavuttaneet lyhyessä ajassa yli miljoona striimausta. Hän on lauluntekijä, jonka kappaleita on levyttänyt muun muassa Antti Tuisku. Laulajana häntä on kuultu Nightwishin levyllä ja nähty TV:ssä Nelosen Mysteerilaulajat-ohjelmassa sekä miljoonayleisön saavuttaneessa kansainvälisessä New Wave -laulukilpailussa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.