Pop-tulokas Joem kutsuu Copper Ground -singlellään kuulijan keskittymään oleellisiin asioihin

Joem alias Johanna Mäkilä-Manninen julkaisi Copper Ground –singlensä, joka henkii syksyn värimaailmaa, kylmyyttä ja rakastumisen tunnetta. Alun perin saksofonistina aloittanut ja Sibelius-lukion musiikkilinjan sekä Pop & Jazz konservatorion päätellyt uusi artisti siirtyi oman musiikkinsa pariin kirjamellisesti kivun kautta, kun hermokivut estivät saksofonin soittamisen monen vuoden ajan. Kivun kanssa eläminen ja masennus herättivät eloon Johannan lapsuuden unelman laulajana ja musiikin tekijänä toimimisesta.
– Copper Groundilla yritän luoda tunteiden lämpökontrastia luonnon kylmyyteen. Itselleni tämä biisi on keskittymistä aisteihin ja sitä kautta lääke stressiin, Joem toteaa ja jatkaa:
– Lähtökohta oli yksinkertainen, mutta kappale on osa oman elämäni rauhoittamisen prosessia. Jos on jatkuvasti stressaantunut, kiireinen ja kireä – kuten itse olen ollut – ei voi ankkuroitua rauhaan, luovuuteen ja luottamukseen.”
Vuodesta 2017 hiljakseen soolokeikkailun aloittanut Joem julkaisi ensimmäisen A Rose & A Bird -singlensä vuonna 2018. Hän voitti Naive Heart -singlellään newyorkilaisen julkkislaulunohjaaja Cari Colen järjestämän kilpailun seuraavana vuonna. Tällä hetkellä hän yhdistää uransa artistina toimimalla henkilökohtaisena avustajana senioreille Helsingissä. Joem julkaisee lisää musiikkia alkaneen kevään aikana.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.