Aerolta eteerinen pop-single Kun uni ei tuu – Katso uusi musiikkivideo

Aero julkaisi  toisen singlen ja videon Kun uni ei tuu toukokuussa ilmestyvältä albumiltaan Aika antaa ääriviivat. Eteerisen etenevä pop-kappale leikittelee valon ja varjon teemoilla Päiväsäde ja menninkäinen -laulua mukailevalla aiheellaan.
Jos helmikuussa julkaistulla singlellä Juokse tyttö askellettiin kepeästi tanssilattialle kutsuen, niin tällä kertaa on kyseessä illan viimeinen hidas yökerhon parketilla. Unen ja valveen rajamaille vajotaan aeromaisesti keinuen.
Kun uni ei tuu on tarina siitä, kuinka unettomuuden myötä tuntuu kuin valo olisi ikuisesti kadonnut elämästä ja käsitys omasta itsestä muuttuu. Ihminen kuvittelee olevansa yhtä pimeyden kanssa.
– Todennäköisesti kaikilla meistä on sellaisia aikoja elämässään, jolloin uni häiriintyy yö toisensa jälkeen. Ja jokainen unettomuutta kokenut tietää miltä tuntuu laahustaa päivä läpi kuin sumuverhon takana: tunteet ja kokemukset sulautuvat yhdeksi mössöksi, laulaja Henna Jokela-Lohenoja kertoo.
21. toukokuuta julkaistavaa Aeron toista pitkäsoittoa Aika antaa ääriviivat on valmisteltu pitkään. Kriitikoiden ylistämä debyyttialbumiTurvaan tuntemattomaan näki päivänvalon jo vuonna 2012.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.