Sam Huber sukelsi syvän etelän soundeihin Me & My Brothers -singlellään

Sam Huberin ja True Groove Records -yhtiön keulamiehen Tomás Donckerin hedelmällinen yhteistyö on saanut jälleen jatkoa. Virallisesti Suomen itsenäisyyspäivänä julkaistu Me & My Brothets -single sukeltaa Yhdysvaltain etelävaltioiden soundimaailmaan, johon Huberin ääni sopiikin kuin nakutettu. ”Funky Finn” -lempinimen maailmalla saanut Sam Huber seikkailee esimerkiksi Bill Withersin ja Robbie Robertsonin aiemmin kulkemilla musiikillisilla poluilla tarttuvan melodiansa johdattamana.
– Kertosäe syntyi ensin, ja tiesin samoin tein suunnan, johon biisin sanoma lähtisi kulkemaan; yhtenäisyyteen, tasa-arvoon ja rauhan teemoihin. On selvää, että näinä hulluina aikoina ihmisten on saatava kuulla tämänkaltaista viestiä.
Samin luottotuottaja Tomás Doncker toi biisin omat mausteensa ja on tyytyväinen lopputulokseen – kuten Sam luonnehtii – moderniin versioon klassisesta rauhaan rohkaisevasta hymnistä.
– Kun Sam alkoi laulaa biisin alkua ilman säestystä, tiesin heti, mitä meidän piti tehdä ja että biisistä tulee mahtava. Se oli yksi sellaisista hetkistä, jolloin koko homman juju on selvillä heti alusta alkaen, hän toteaa.
Aiemmin tänä vuonna Gravity Insanity -sooloalbuminsa julkaissut Sam ja Tomás ovat tällä hetkellä Helsingissä valmistelemassa Huberin seuraavaa julkaisua.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.