Hoarsefest-sisäfestivaali palaa isosti 26. joulukuuta – tapaninpäivänä tärähtää

DIRT-yhtyeeltä odotellaan ilmoille jo debyyttialbumia. Kuva: Studio 1851

Vuonna 2019 ensimmäisen kerran menestyksekkäästi juhlittu Hoarsefest palaa sapattivuoden jälkeen Helsingin On The Rocksiin tapaninpäivänä 26. joulukuuta. Viime vuodelle Limited Edition -koronaversiona kaavailtu tapahtuma päästään siis nyt järjestämään koko mittakaavassaan kahden lavan voimin.
Tapahtuman isäntänä toimii perinteiseen tapaan Oceanhoarse-heavy-yhtye, joka nähdään tällä viikolla Omnium Gatherumin kiertueen mukana Jyväskylässä ja Tampereella. Ensi viikolla Oceanhoarse aloittaa kuukauden kestävän Euroopan-kiertueensa Soenin ja Port Noirin kanssa. Mukana menossa ovat myös vastikään levytyssopimuksen solminut Dirt, Mikael Salon kipparoima ja Japanissakin suosiota niittänyt Thy Row sekä suomenkielinen raskaan rockin uusi tulokas Varjola.
Bändikattauksen lisäksi myös jo mukavaan kulttimaineeseen noussut Klinikkalava palaa viihdyttämään kivenkovalla kattauksella: Arion-kitaristi Iivo Kaipainen johdattelee yleisön nopeuden saloihin, ja jo ensimmäisessä Hoarsefestissä kannuksensa ansainnut Juhani Flinck (Misterer, Dead Shape Figure) tekee paljon toivotun paluun runsaan yleisöpalautteen saattelemana. Lisäksi tapahtumaan kuuluu perinteinen joululahjaspesiaali, ja yksi onnekas lipun ostanut lähtee Hoarsefesteiltä kotiin aito, uunituore Jackson-kitara kourassa!
– Vuonna 2019 Hoarsefestissä oli tupa täynnä ja fiilis katossa. Kun vielä palaute sekä yleisöltä että esiintyjiltä oli pelkästään positiivista, oli itsestään selvää, että tätä pitää saada lisää. Niinpä viime vuoden tapahtuman lopulta peruunnuttua koronasulkujen takia kokonaan päätimme lyödä kaikki peliin vuonna 2021. Lineupissa on sekä vanhoja tuttuja nimiä että uusia nostoja – luvassa on jälleen monipuolinen ja ennen kaikkea viihdyttävä ilta ’more is more” -hengessä, hehkuttaa Oceanhoarse-basisti Jyri Helko.

Hoarsefest 2021

On The Rocks Mikonkatu, Helsinki
26.12.2021
Oceanhoarse
Dirt
Thy Row
Varjola
Klinikat:
Iivo Kaipainen (Arion)
Juhani Flinck (Misterer, Dead Shape Figure)

2020 Hoarsefest Limited Edition -tapahtumaan ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan uutena päivänä.
Hoarsefest 2021 -ennakkoliput ovat myynnissä nyt Tiketissä.
Liput 20€/22€
K-18

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.