Taiminen soittaa surmafolkia

Väärä mies on Taimisen uusi single. Taiminen on puolestaan tuttu muun muassa yhtyeistä ViikateKoljosen Tiekiista ja ATK. Taimisen soolouran aiemmilla sinkuilla on käsitelty rockia ja bluesia väkivalloin Kymenlaakso-soundilla. Tällä kertaa vuorossa on folk, joka genren lainalaisuuksia rikkoen muuttuu Väärä mies -kappaleessa surmafolkiksi.
– Taiminen seuraa löytöretkiään säveltaiteen maailmassa kitaran kaulan osoittamaan suuntaan. Väärä mies nousi erään rakkaustarinan palaneista perustuksista ja tanssivastuu siirtyy nyt kuulijalle. Häitä ei peruttu ja nyt ollaankin viimeistä kertaa pappia kyydissä, Taiminen tunnustaa kuulustelussa.
Aiemmilla sinkuilla Taiminen on rumpuja lukuun ottamatta soittanut kaikki instrumentit itse. Tällä kertaa käräjöitiin koko yhtyeen voimin. Syyllisten joukosta paljastettakoon seuraavat nimet: Ohto Pallas (syyte: lyömäsoittimet) ja Antti Kivimäki (syyte: kontrabasso). Esitutkinnassa ovat myös seuraavat henkilöt (nimiä ei muutettu): Tuomas Paavola (syyte: äänitys ja miksaus) sekä Jaakko Viitalähde (syyte: masterointi).

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.