Chione julkaisi sinkkubiisin Hey You! – Uusi artisti haastattelussa

Artistinimellä Chione operoivalla Mari Makkosella on biiseissään kansainvälinen meininki. Savonlinnasta kotoisin oleva lauluja-lauluntekijä julkaisi nyt kolmannen biisinsä Hey You!
Upea biisi on kuunneltavissa striimauspalveluissa, joten kannattaa käydä ottamassa haltuun uusi biisi ja kaksi aiempaa Chionen julkaisua.
Takahuone.fi tavoitti artistin haastatteluun, jossa selvisi muun muassa, että Chione-nimellä on oma mielenkiintoinen paikkansa mytologiassa.

Kerro uudesta biisistä ja sen synnystä?

Hey You! -biisin kuten muidenkin kirjoittamieni laulujen syntyyn on vaikuttanut elämäni aikana kohtaamani ihmiset ja heidän tarinansa, mutta myös omakohtaiset kokemukseni. Ideoita lauluihin syntyy paikasta ja ajasta riippumatta, mutta itse kirjoittaminen tapahtuu rauhallisessa ja hiljaisessa ympäristössä, yksin. Hey You!-biisi kertoo ajatuksista, tunteista ja niiden ilmaisusta. Laulu on moniselitteinen ja näkökulmia voi olla useita, mutta ihmisten välistä vuorovaikutusta tai ihmisen sisäisiä pelkoja ja epävarmuuden tunteita olen itse ajatellut sen käsittelevän.

Kerro omasta taustasi musiikin parissa?

Opiskelin Lontoossa Point Blank Music Schoolissa musiikin tuottamista. Olen käynyt myös laulusolistilinjan ja julkaissut kaksi itse säveltämääni ja sanoittamaani singleä Light ja Uninvited. Olen kirjoittanut aina niin sanotusti pöytälaatikkoon ja nyt tuntui viimein sopivalta hetkeltä julkaista lauluja muidenkin kuultavaksi.

Minkälaiset tavoitteet ja unelmat sinulla on artistina?

Olisi hienoa jos pystyisin lauluillani jollain tavalla koskettamaan kuulijaa tai herättämään ajatuksia.

Kerro hieman taiteilijanimestäsi Chione? Mistä taitelijanimesi on peräisin?

Halusin kansainvälisen nimen, joka kuitenkin jollain tavalla tuntuu omalta. Chione tai Khione löytyy myös useasta mytologiasta. Kreikkalaisessa mytologiassa se on vähemmän tunnettu lumen jumalatar.

Teksti: Mikko Korvenkari

Kuuntele Hey You! Spotifyssä

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.