Psykedeelinen rock-projekti VUOLA lahjoittaa Alouv-albumin tuotot Unicefin kautta Ukrainaan

Aiemmin muun muassa yhtyeissä The Grammers, Mystons, Willie & The Goodsouls ja Achiote vaikuttanut Jussi Vuola on kääntänyt musiikisaan uuden lehden.  VUOLA-projektin Alouv-albumi nojaa populaarimusiikin perinteisiin, mutta samalla kääntelee koko pakan uusiksi. Psykedeelisen rock-projektin esikoisalbumin tuotot ohjataan UNICEFin kautta Ukrainan uhreille.
Jo aiemmin Under Above Orion Venus Loves- ja Laugh Vivid Often Adore Unity -videot julkaissut Jussi Vuola on isännöinyt jo yli vuosikymmenen Turussa analogistudiotaan, josta on tullut sittemmin koti yhä useammalle yhtyeelle. Kaikkea Vuolan tekemistä leimaakin tietty rauha, harmonia ja valo. VUOLAn musiikissa vääristymistä syntyy kauneutta, avaruudesta löytyy kosketus, epätoivosta merkitys ja pimeydestä valonsäde.
”Olin etuoikeutettu viettämään kesän 2021 kirjoittaen musiikkia perustuen visioon, joka ilmestyi minulle unessa jokin aika sitten. Elokuussa sain kunnian buukata kahdeksi viikoksi oman studioni omalle henkilökohtaiselle tuotannolleni ja omille kappaleilleni, ensimmäistä kertaa koko kymmenvuotisen musiikkiyrittäjyyteni aikana. Olin tuottanut, äänittänyt, miksannut, masteroinut, julkaissut ja soittanut lukuisia tuotantoja muille ja tehnyt työtä yhteisön eteen. Nyt oli kerrankin mahdollista tehdä jotain eri tavalla – ja vain minulle itselleni. Oli pakko tehdä Dave Grohlit”, Jussi Vuola hymyilee.
Nyt julkaistu Alouv on huomioitu hienoin sanoin myös maailmalla – onhan Jussi Vuola ollut maailmankansalainen keikkaillessaan ympäri maailman jo kolminumeroisen keikkamäärän verran. Muun muassa The Hollywood Digest, Vents Magazine, IndieShark, Pop Icon Magazine sekä Mob York City ovat ylistäneet Alouvia.
VUOLAn voi nähdä myös livenä pian, kun albumia juhlitaan Turun Utopiassa 20. toukokuuta. Illan pääesiintyjänä loistaa The Grammers.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.