Rock-legenda Jimi Hendrix Lukas Leonin uuden biisin inspiraationa: ”Mulle vapaus on rajojen rikkomista”

Lukas Leonin HENDRIX-kappale kertoo vapaudesta ja rajojen rikkomisesta.

Jare Tiihosen eli Cheekin uusi suojatti Lukas Leon julkaisi tänään, legendaarisen Jimi Hendrixin syntymäpäivänä, uuden kappaleen HENDRIX. Kappaleella on mukana Aleksanteri Hakaniemi. Nuorena kuollut Jimi Hendrix olisi täyttänyt tänään 76 vuotta.
HENDRIX kertoo käytännössä vapaudesta ja rajojen rikkomisesta. Jimi Hendrix uskalsi tehdä taiteellisesti asioita, joita kukaan muu ei uskaltanut ja ottaa pelottomasti riskejä uransa eteen.
HENDRIX -biisillä haluan avartaa jengille mun ajatusmaailmaa ja elämäntyyliä. Biisi kertoo vapaudesta Jimi Hendrix -vertauksen kautta. Mulle vapaus on rajojen rikkomista – sitä, että voin tehdä omalla taiteellani mitä vaan ilman, että annan muiden mielipiteiden vaikuttaa lopputulokseen. Luotan maailmaan ja oon utelias elämään, kertoo Lukas.
Rokkilegendasta inspiroitunut kappale sai alkunsa yllättävällä tavalla:
Tavattiin Aleksanteri Hakaniemen kanssa Elämä Lapselle -konsertissa ja meillä klikkasi hyvin. Sovittiin, että tuun joku päivä hengailee RAFAELin studiolle ja näin kävi. Studiolla keskustelu kääntyi Jimi Hendrixiin, jonka dokkarin olin chekannut edellisenä iltana. Yhtäkkiä Aleksanteri heitti, että ”Vois tehä sellasen biisin ku HENDRIX”, RAFAEL alkoi heti kokkailee biittii, mä aloin skrivaa ja muutaman viikon päästä meil oli jo biisi kasassa!!, Lukas kertoo.
Liiga Musicin ensimmäisen artistin Lukas Leonin ura starttasi isosti kesän alussa, kun hän julkaisi kultaa striimanneen debyyttialbuminsa Simba. Albumi meni suoraan virallisen albumilistan ykköseksi ja pysyi siellä kesän aikana neljä viikkoa. Albumilta löytyvä megahitti XTC rikkoo muutaman viikon sisällä tuplaplatinarajan. Artistin syksy on kulunut studiossa ja keikkailessa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.