Nina Kaitaranta julkaisi Minä valitsen tämän -debyyttialbuminsa

Nina Kaitaranta keikkailee aktiivisesti yhtyeensä kanssa sekä soolona. Kuva: Vesa Holmala

Laulaja-lauluntekijä Nina Kaitaranta julkaisi ”Minä valitsen tämän” -debyyttialbuminsa syyskuussa. Albumin sanoitusten kantava teema on valinnat – sen, millaista elämää elää, mihin keskittyy ja millaisen todellisuuden luo ajatuksillaan ympärilleen. Albumin singlelohkaisut – Kumpaa sutta ruokit, Pohjantähti ja Askel kerrallaan, ovat soineet mm. Radio Suomen ja Radio Helsingin taajuuksilla. Tampereella asuva Kaitaranta on aiemmin julkaissut kaksi omakustanne EP:tä ”Soitellaan” (2019) ja ”Taite” (2021).
– Viisi vuotta sitten päätin panostaa oman musiikin tekemiseen. On tehnyt hyvää rauhassa etsiä omaa tyyliä ja tapaa tehdä musiikkia, vaikka myönnän että välillä sitä toivoisi ettei tie olisi ihan niin mutkainen. ”Minä valitsen tämän” -albumi äänitettiin Sipoossa E-Studiossa elokuussa 2021 pääosin livenä. Kahden EP:n jälkeen musiikkityyli on kirkastunut juurevaksi luomupoprockiksi ja tuntuu hyvältä, että kappaleet soivat orgaanisesti myös levyllä, Kaitaranta kertoo levynteosta.
Nina Kaitaranta keikkailee aktiivisesti yhtyeensä kanssa sekä soolona. Tänä vuonna on hän on esiintynyt mm. Samae Koskisen ja Pauli Hanhiniemen keikoilla lämmittelijänä.
– Nautin suuresti keikkailusta! Live on vuosien varrella kypsynyt ja keikkoihin liittyviä haaveita löytyy tukullinen povarista. Pari niistä toteutuu jo lokakuussa, kun juhlimme levyjulkkareita Ravintola Telakalla Tampereella 14.10. Illan avaa Itä-Hollola Installaatiosta tuttu Robert Ensio Niemistö. Siihen perään pääsemme yhtyeeni kanssa vielä tekemään pienen levynjulkaisukiertueen, Kaitaranta iloitsee.

Näe Nina Kaitaranta keikalla

14.10. Ravintola Telakka, Tampere

18.10. Aulaklubi, Tampere-talo

20.10. Tenho Restobar, Helsinki

21.10. Pikku Hanhi, Lahti

22.10. Wanha Brankkari, Parkano

28.10. Pub Armo, Tampere

25.11. Huurupiilo, Tampere

10.12. Pub Kujakolli, Tampere

 

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.