LULUA-yhtye julkaisee omaa nimeään kantavan debyyttialbuminsa perjantaina

LULUAn johtohahmoina ja solisteina toimivat Miia Lepola ja Vesa Holmala. Kuva: Antti Moilanen

LULUA-yhtye julkaisee omaa nimeään kantavan debyyttialbuminsa perjantaina 17. maaliskuuta. Tamperelaisen kokoonpanon esikoislevy Lulua on täynnä energiaa ja tunteita. Vaikka yhtyeen soundin ytimessä on rock ja pop, kappaleista löytyy myös vivahteita muun muassa iskelmästä ja bluesista.
Äskettäin albumilta on lohkaistu neljäs ja viimeinen ennakkosingle Vuonot. Voimaannuttava kappale kertoo siitä, kuinka loppujen lopuksi on parempi jakaa elämä jonkun toisen kanssa kuin kokea se yksin.
”Tämä biisi oli ensimmäisiä kappaleita, joita alettiin työstämään levylle. Se oli myös ensimmäinen kappale, jolla lähestyimme levy-yhtiöitä. Uskomme, että juuri tämän kappaleen myötä saimme levytyssopimuksen ja homma lähti isolla rytinällä liikkeelle”, yhtye avaa.
Antti Väreen ohjaamalla musiikkivideolla liikutaan talvisissa tunnelmissa ja rakennetaan elämälle siipiä.
Kaksi vuotta sitten perustetun LULUAn johtohahmoina ja solisteina toimivat Miia Lepola ja Vesa Holmala. Vesa Holmala on julkaissut Holmala-artistinimellä albumit Kuka minä oon (2017) ja Sakar (2020), jotka ovat poikineet liudan radiosoittoa. Holmala on voittanut myös Bauer MediaUnelmastudio-kisan vuonna 2020.
Yhtye lähtee alkukeväästä C’moon LULUA -kiertueelle juhlistamaan debyyttialbumiaan ja virallinen levyjulkaisukeikka nähdään Tampereen YO-talolla 23. maaliskuuta.

C’MOON LULUA -kiertue
17.3. Suisto, Hämeenlinna (+ Uniklubi)
23.3. Yo-talo, Tampere (Levyjulkkarit)
29.3. Bar Loose, Helsinki
6.4. Ravintola Sarvi, Kyröskoski
11.4. Metso Live, Tampere
14.4. Poppari, Jyväskylä
21.4. Taphouse, Seinäjoki
12.5. Hönöbaari, Tampere

 

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.