Tanssipop-voimabiisi Heräsin henkiin sai hyvän mielen videon – Mukana Henna Uotin kanssa Jutta Helenius sekä Kia Lehmuskoski

Vastikään Heräsin henkiin -tanssipop-singlensä esitellyt Henna Uoti julkaisi biisiin musiikkivideon, josta tulee väkisinkin hyvälle tuulelle.
– Olen jo vuoden haaveillut tanssivani omalla musiikkivideollani,  ja olen ottanut tätä varten tanssitunteja pitkin vuotta Jutta Heleniukselta. Viimein päättäväisyys palkittiin, ja pääsin tekemään musiikkivideon Jutan sekä Kia Lehmuskosken kanssa, Henna Uoti kertoo.
Videon koreografiasta vastasivat Henna ja Jutta yhdessä, ja lopputulos on omimpiaan nostattamaan toivoa tulevaan sekä aurinkoa mieleen.
Heräsin henkiin on esimerkiksi Suvi Teräsniskan biisien takaa löytyvän hittinikkarin Petri Somerin käsialaa. Henna ja Petri ovat tehneet jo aiemmillakin Hennan singleillä hedelmällistä yhteistyötä, joka saakin vielä lisää jatkoa tämän kevään aikana.
– Kappale on voimaannuttava tulkinta siitä tunteesta, että selviät mistä vain ja olet löytänyt oman itsesi ja rakkauden itseäsi kohtaan, Henna toteaa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.