Metallitulokas Crucify the Faith julkaisi As The World Ends -debyyttialbuminsa

Crucify the Faith on: Aki Juvonen (laulu), Jere Kontiainen (kitara), Janne Suominen (kitara), Ville Vesala (Basso) ja Valtteri Estola (Rummut). Kuvaaja: Patrik Pesonen

Taidolla muun muassa metalcorea, melodista death metalia sekä djentiä sekoitteleva kotimainen Crucify the Faith on esitellyt osaamistaan singlemuodossa jo vuodesta 2019, mutta nyt on vihdoin debyyttialbumin aika. As The World Ends -debyytin komea saapuminen sinetöidään kesäkuun alussa keikoilla Helsingissä ja Tampereella yhdessä King Satanin sekä Khroman kanssa.
Levyhypeä esimerkiksi aiemmin keväällä julkaistulla Fading Lines -musiikkivideolla nostattanut Crucify the Faith haluaa nostaa nyt esiin levykokonaisuuden päättävän Endless Fire -biisin, joka on kiistatta levyn kokeilevin ja dynaamisin kappale.
– Rauhallisten puhtaiden laulujen, ison kertosäkeen ja raskaan riffittelyn sekä breakdownien saattelemana biisi näyttää CTF:stä uuden puolen. Kappaleen sanoitukset kertovat palavasta intohimosta ja halusta, joka voi viedä aivan liian syvälle tavoittelevaisuuteen ja tuhota kaiken muun elämässä, yhtye kertoo.

Näe yhtye livenä:

3.6 Tampere, Yo-talo
Liput: www.lippu.fi/event/14848190
4.6 Helsinki, On The Rocks
Liput: www.tiketti.fi/king-satan-khroma-on-the-rocks-helsinki-lippuja/80023

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.