Pekko Käppi K:H:H:L-yhtyeineen julkaisee neljännen täyspitkän levyn Aamunkoi

Pekko Käppi K:H:H:L-yhtyeineen on saanut järjestyksessään neljännen täyspitkän levyn valmiiksi. Syyskuussa ilmestyvä kuudentoista biisin mittainen massiivi on nimeltään Aamunkoi ja se löytyy levykauppojen hyllyiltä sekä suoratoistopalveluiden aalloilta 10.9.2021. Kokonaisuuden on tuottanut, äänittänyt sekä miksannut monessa musiikillisessa liemessä marinoitu Jussi Jaakonaho, sanoituksista vastaa edellisten levyjen tapaan Toni Tapaninen ja sävellystyö on Käpin sekä Tommi Laineen käsialaa.
Aamunkoi on Pekon mukaan lempeän dystooppinen musiikillinen novellikokoelma. Vastakkaisten ajatusten keskustelupalsta. Levyn kappaleet ovat tarinoita, jotka myllertävät ja mullistavat ihmisolion kulkua. Ne ovat tarinoita siitä, miten vaaleanpunaisina kirsikankukat kukkivat huolimatta yllättävästä käänteestä, joka on etenkin ihmiskunnan kannalta fantastisen brutaali. Ne ovat tarinoita ylitsevuotavasta, hetkessä syttyvästä abstraktista vihasta ja toisaalta rakkaudesta, jolle ei kuitenkaan löydy sanoja. Tarinoita kaukaisuudessa kumuavista kirkonkelloista ja kaikkien aikojen kauneimmasta aamunkoitosta: hädän keskellä maailman kellot soivat juuri sinulle, mutta suurten mullistusten äärellä kenenkään ei pitäisi jäädä yksin.
Kun Pekolta kysytään, minne hän sijoittaa musiikillisesti uuden albumin, skaala on laaja, jopa arvoituksellinen.
– Jos koettaisin kuvailla uutukaista konserttina, niin siellä esiintyisi Grateful Dead vierailijanaan Annikki Tähti ja lämmittelijöinä olisivat Eeva-Liisa Manner sekä J. Karjalainen.
Pekko Käppi & K:H:H:L:n Aamunkoi on nyt ennakkotilattavissa Svart Recordsin verkkokaupassa sekä alansa tuntevista levykaupoista.

Pekko Käppi & K:H:H:L: Aamunkoi – ennakkomyyntilinkki

https://svartrecords.com/product/pekko-kappi-khhl-aamunkoi-album/

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.