Poets of the Fallilta uusi single ja video Requiem for My Harlequin

Kansainvälisesti menestynyt Poets of the Fall julkaisee uuden albumin Ghostlight 29.4.2022. Levyn ensimmäinen single Requiem for My Harlequin on julkaistu tänään 1.4. Requiem for My Harlequin -kappaleesta tehty musiikkivideo tulee julki tänään klo 13.
– Ghostlightilla kuullaan Poets of the Fallille ominaiseen tyyliin niin dramaattista melodista rockia kuin myös massiivisia, sykähdyttäviä balladeja. Levyn ensimmäinen single Requiem for My Harlequin on jotain tältä väliltä. Jykevä rock-melodraama, joka rullaa eteenpäin välkkyen ja mylvien kuin raivokas karnevaalikulkue, yhtyeen laulaja Marko Saaresto kuvailee.
Touko-kesäkuussa Poets of the Fall on mahdollista nähdä harvinaisilla Suomen keikoilla. Yhtye esiintyy Lahden Finlandia-klubilla 20.5., levynjulkaisukeikka järjestetään Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla 27.5. ja 3.6. on Seinäjoen Rytmikorjaamon vuoro.
Useilla kulta- ja platinalevyillä sekä muun muassa Emma Gaalassa ja MTV Europe Music Awardseissa palkittu Poets of the Fall on poikkeuksellinen bändi. Saareston, Olli Tukiaisen ja Markus Kaarlosen perustama kokoonpano on toiminut alusta alkaen itsenäisesti oman levy-yhtiönsä kautta, nousten siitä huolimatta pitkäkestoiseen kansainväliseen suosioon. Carnival of Rust ja Late Goodbye -hiteillään läpimurron tehnyt ryhmä kiertää aktiivisesti ympäri maailmaa. Toukokuun alussa he keikkailevat Englannissa ja Irlannissa, ja syksyksi on luvassa reilun kuukauden kestävä Euroopan kiertue.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.