Kuuma metallitulokas Shereign laittaa uuden vaihteen silmään Hold On -singlellään

Shereign on noussut alle vuodessa perustamisestaan yhdeksi maan kuumimmista metallitulokkaista, ja aiemmin julkaistut singlet Losing Sight ja Against the Odds saavat tänään jatkoa Hold On -biisistä, joka vie Shereignin kuulijat jälleen uudelle tasolle.
– Keväällä 2021 aloitimme yhteistyön entuudestaan tutun tuottajan Tuomas Kokon kanssa, ja yhteistyö tuotti aika mehevän hedelmän! Olemme ylpeitä tulevasta rallista, ja odotamme kovasti, että pääsemme yhdessä heiluttamaan tukkaa Saarihelvetti festivaaleille elokuussa!”, kitaristi Joonas Pulkkinen kuvailee biisin tekoprosessia.
Myös Fear of Dominationin riveistä tuttu laulaja Sara Stömmer avaa biisin sanoituksia:
”Kitaristimme Timo lähetti minulle lyriikoita tuossa pari vuotta sitten, ja lopun viimein hänen sekä minun tarinasta syntyi taas jälleen hieman synkähkö, mutta voimauttava kappale. Kappale kertoo siitä, miten takerrumme toivoon, kuin viimeiseen oljen korteen etsiessämme itseämme ja tarkoitustamme, laulaja Sara Strömmer kuvailee kappaleen sanomaa.
Hold On -musiikkivideo julkaistaan ensi viikon perjantaina, ja Shereign nähdään livenä seuraavan kerran Tampereen Saarihelvetissä 6. elokuuta.

 

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.