Michael Monroe nimesi uuden levynsä – One Man Gangilla mukana myös Nasty Suicide ja punklegenda Captain Sensible

Michael Monroe valmistautuu bändeineen uuden levyn julkaisemiseen.

Michael Monroe se vaan porskuttaa eteenpäin. Ensi keväänä ilmestyy taas uusi soololevy, jonka Monroe on nimennyt One Man Gangiksi. Levyllä on vierailevina tähtinä The Damned -yhtyeen punklegenda Captain Sensible sekä Monroen Hanoi Rocks-veriveli Nasty Suicide.
– Jos saisin soittaa kenen kanssa tahansa – elävistä tai jo kuolleista, valitsisin nämä jätkät. Niin tärkeitä he minulle ovat, Michael Monroe sanoo Blabbermouth-sivuston haastattelussa.
Levy on nimetty avausbiisinsä mukaan, jolla myös Sensible esiintyy.
Monroen edellinen albumi Blackout States julkaistiin vuonna 2015. Sen jälkeen energiapakkaus on julkaissut myös kokoelmalevyn soolouransa materiaalista. Monroen bändissä soittavat pitkäaikaisjäsenet kitaristit Steve Conte ja Rich Jones, rumpali Karl Rockfist ja Mr. bassovelho Sami Yaffa. Bändin soittajien sävellyskynä on käynyt kuumana uudelle levylle.
– Kaikki saavat tehdä biisejä. Esimerkiksi Steve Conte on tehnyt huikeaa materiaalia tälle levylle. Myös Rich on tehnyt kovaa jälkeä. Oli minullakin 5-6 omaa biisiä, mutta ajattelin, että Richin biisit on parempia, joten unohdin omat biisini. Parhaat biisit valitaan, ei ole väliä kuka ne tekee, Monroe sanaili Blabbermouthille.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.