Ruotsalaiselle levymerkille kiinnitetty rokkibändi Rokets julkaisi Cherry Kiss -singlen

Rokets vuosimallia 2022: Sami Mustonen (laulu), Sakari Vänttinen (kitara, taustalaulu), Elias Laurila (kitara, taustalaulu), Lauri Lyytinen (basso) ja Otto Bigler (rummut). Kuva: Mika Paananen

Rokets on vuonna 2017 Helsingissä perustettu rock-yhtye. Bändi on kiertänyt viime vuodet aktiivisesti pitkin Suomea ja Baltiaa, sekä siinä välissä julkaissut Speed & Sound EP:n ja Fast Times debyyttialbumin. Parasta aikaa seuraavaa albumiaan viimeistelevä, uudella kivenkovalla kokoonpanolla varustettu yhtye julkaisi tänään uutta musiikkia Cherry Kiss -nimeä kantavan singlen muodossa.
Ruotsalainen The Sign Records nappasi bändin talliinsa viime vuonna ja nyt on vihdoin aika julkistaa tämän yhteistyön ensimmäinen tuotos. Bändin laulaja Sami kommentoi uutta singleä ja kokoonpanoa seuraavasti:
Cherry Kiss on meidän ensimmäinen sinkku uudella kokoonpanolla työstettynä. Biisi kertoo kohtalokkaasta viettelijättärestä, joka saa haluamansa mädän kaupungin saastaisilla kujilla. Lyriikoita kirjoittaessani biisi tuntui kuin elokuvalta, jossa yölliset metsästäjät päätyvät itse saaliiksi. Klassinen paha saa palkkansa -tarina siis! Fast Times debyytin julkaisun jälkeen bändistä on vaihtunut basisti, toinen kitaristi ja rumpali. Vain minä ja Sakke jäätiin jäljelle alkuperäisestä kokoonpanosta. Onneksi uudet jäsenet LauriElias ja Ode löytyivät kaikki lähipiiristä, ja bändin jatkaminen heidän kanssaan tuntui tosi luonnolliselta. Nyt on vuosi vietetty yhdessä tällä porukalla uusia biisejä treenaillen ja pari keikkaakin on ehditty soittamaan. Bändi tuntuu taas kunnon bändiltä. Soitto sujuu ja rokki soi, maistuuhan tuo!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.