Turkulainen suomirockbändi Mistolan Lasiset Linnut julkaisi sinkun ”Kuin ensimmäistä kertaa”

Suomirokkibändi Mistolan Lasiset Linnut.

Suomirokkibändi Mistolan Lasiset Linnut on edennyt kolmanteen singlejulkaisuunsa ”Kuin ensimmäistä kertaa”. Tom Pettyn ja Bruce Springsteenin suuntaan hattua nostava laulu on menneitä muisteleva kesärokkibiisi. Laulaja-lauluntekijäksi heittäytyneen kitaristi Juhani Mistolan kappaleita esittävä yhtye valmistelee parhaillaan ensialbuminsa julkaisua.
– Biisihän on oikeastaan jo kymmenvuotias. Tätä kokeiltiin englanniksi vanhan State Of Perfection -bändini kanssa jo vuonna 2012, mutta ei oikein kulkenut. Suomeksi käännettynä tekele päätyi Turun Yliopistolla erään lauluntekokurssin päättökonsertin nimikappaleeksi, kurssilla ohjaajana toimineen Heikki Salon (Miljoonasade) viiltävää kritiikkiä seuranneiden korjausten jälkeen. Toivottavasti teksti parani! Joku tässä on kuitenkin itseäni viehättänyt, ja nyt se on viimein ulkona”, iloitsee Mistola.
Musiikkivideon kappaleelle on vanhoista kesävideoista koostanut bändin basisti Simppa. Bändin jäsenet vaikuttavat Lasisten Lintujen ohella mm. yhtyeissä Luuvitonen, Rendez-Vous ja ARTKILLS.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.