Omnium Gatherumin Reckoning-single ja -video jatkavat uuden aallon OG-julkaisujen sarjaa

Omnium Gatherumin Origin-levynjulkaisukiertue alkaa Suomesta 4. marraskuuta.

Aiemmin Paragon-singlensä ja siihen tehdyn hevosvoimia pursuavan videonsa julkaissut Omnium Gatherum jatkaa tänään uuden OG-ajan valottamista julkaisemalla Reckoning-singlen. Kokopitkä Origin-albumi julkaistaan 5. marraskuuta Century Media Recordsin kautta.
Reckoning-video on edellisen Paragon-musiikkivideon lailla ohjaaja Owe Lingwallin käsialaa. Video kuvattiin Kotkan edustalla Rankin saarella kuumana kesäpäivänä, ja se tuo yksinkertaisuudessaan esiin hyvin biisin voimaa tuovan energian.
– Reckoning on todellinen voimalaulu, jollaista tarvitaan noustaksemme viime vuoden alhoista. Kyseessä on myös viimeinen uudelle albumille kirjoittamamme biisi. Se on ’adult oriented death metalia” parhaimmillaan, tämä on ehkäpä se paikka, jossa Def Leppard ja kuolometalli kohtaavat, kitaristi Markus Vanhala luonnehtii ja muistelee lämmöllä videon kuvauksia:
– Siellä me pötköttelimme kallioilla, hörpimme kylmää kaljaa ja ajelimme veneillä merellä. Kotka ja Miami eivät ole niin kaukana toisistaan, paitsi maantieteellisesti, Vanhala hymyilee.
Vokalisti Jukka Pelkonen kertoo valottaa myös biisin syvällisempää puolta:
– Tämä biisi on kertomus tilanteesta, jossa joku todellakin on sössimässä asioita ja päätyy tekemään sen salassa. Päähenkilö on niin solmussa omien asioidensa kanssa, että lopulta hän onnistuu myös kääntämään hänelle tärkeät ihmiset itseään vastaan. Kieltämällä vastuunsa ja totuutta pakoilemalla saa todella tuhoa aikaiseksi.
Omnium Gatherum aloittaa Origin-albuminsa levynjulkaisukiertueen Suomesta jo julkaisupäivän aattona 4. marraskuuta Helsingin Tavastialta. Liput tapahtumiin ovat nyt myynnissä keikkapaikkojen omissa lipunmyyntikanavissa. Origin on saatavilla CD-digipackinä, vinyylialbumina ja digitaalisessa formaatissa. Kaikkia fyysisiä versioita voi nyt tilata täältä.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.