Wishing Wellin tuoreella musiikkivideolla eksytään koronan autioittaman Helsingin kaduille

Kotimaisen perinteisen hevin kärkinimiin lukeutuva Wishing Well on julkaissut uuden videon kolmannelta, maaliskuussa julkaistulta ”Do Or Die” albumiltaan (Inverse Records). ”Lost In The Night” on kolmas video uudelta levyltä ja se kuvattiin toukokuussa bändin kotikaupungissa Helsingissä.
Videolla liikutaan pääkaupungin koronan autioittamilla kaduilla. Pääosassa on vuoden 1964 Volkswagen Kleinbus, jota ajaa rock manageri Mike ”Major” Mondeo, tuttu hahmo jo bändin ”Do Or Die” videolta.
– Tämä biisi on ehkäpä melodisin tähän asti tekemistämme ja koska siitä tunnutaan tykkäävän niin ajattelimme tehdä siitä videon”, sanoo Rafael Castillo, bändin raspikurkkuinen chileläisvokalisti. ”Koko kaupunki oli keväällä tyhjä ja kaikki paikat kiinni joten videosta tuli vähän kuin dokumentti näistä oudoista ajoista. Kuten muutkin bandit niin myös me jouduimme perumaan paljon keikkoja tältä vuodelta mutta hyvä että saatiin uusi albumi ulos ja tämän videon tarkoitus on tietysti promota sitä.”
Wishing Well soittaa myöhäisen levynjulkaisukeikan On The Rocksissa Helsingissä 16.9. Illan avaa Maria Hännisen luotsaama Mount Mary.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.