Lapista Los Angelesiin – Aino Elina julkaisi kansainvälisen musiikkivideon Sillä rajalla -sinkkubiisiin

Kehuttu ja nosteessa oleva laulaja-lauluntekijä Aino Elina on kulkenut pitkän matkan lapsuuden maisemista Kittilän Pöntsöstä Edinburghiin asti. Hän rakentaa laulajan uraa Skotlannista käsin ja toimii uudessa kotimaassaan laulunopettajana. Nyt hän on julkaissut uuden kappaleen Sillä rajalla ja siihen komean kansainvälisen musiikkivideon.  Aino Elina keräsi ihmisiltä kotona kuvattuja tanssivideoita ympäri maailmaa. Videon on kuvannut Dale R. Murray upeissa Edinburghin maisemissa. Videolla esiintyy myös vatsatanssija Lara Jane.
– ­Kauimmat videot tulivat Brasiliasta ja Los Angelesista. Myös Lapista tuli tanssivideoita, kertoo Mari Raekallio, artisti Aino Elina nimen takana.
Video haluttiin myös sitoa tähän hetkeen, ja muistuttaa yksilönvastuusta pandemian aikana, joten tanssijoilla on maskit kasvoillaan.
Sillä rajalla-kappale vie kuulijan tanssilattialle kuumaan kesäyöhön. Sillä rajalla on fantasia sisäisestä ristiriidasta: Mikä on harmitonta flirttiä, ja milloin raja ylittyy?
Aino Elina on innoissaan uudesta sinkkubiisistään, jonka hän on itse säveltänyt, sanoittanut ja sovittanut. Edinburghissa äänitetyn kappaleen tuotannosta vastaa skotlantilainen Dave Lloyd.
– Sillä rajalla on tanssibiisi, joka toivottavasti piristää ihmisiä, jotka ovat jääneet paitsi livemusiikista viruskriisin takia. Kappaletta rytmittää reggaeton-musiikille tyypillinen tanssittava dembow-rytmi, Aino Elina kertoo.
Aino Elina rakastaa itse tanssimista ja hikistä tiivistä tunnelmaa tanssilattialla. Sillä rajalla -kappaleen “katsoa voi, muttei koskea” -teema sopiikin hyvin tunnelmiin näin koronaviruspandemian keskellä.
– Kotikaupungissani Edinburghissa kaikki oli suljettuna kolme kuukautta keväällä, mutta nyt rajoituksia on pikkuhiljaa purettu, ja ystäviä on saanut taas tavata. Edinburgh on onneksi todella vihreä ja inspiroiva kaupunki lukuisine puistoineen ja kukkuloineen, joten täällä on mielekästä tavata ystäviä ulkoilualueilla.
Aino Elina julkaisi edellisen Jäät lähtee -sinkkunsa keväällä. Se on saanut radiosoittoa YleX:llä ja soinut tiuhaan Spotifyn merkittävimmillä soittolistoilla.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.