Emppu julkaisi Uusia tatuointeja -kappaleen: – ”Tätä biisiä kuunnellessa jengi voi jättää aikuiskriiseilyt luvan kanssa hetkeksi sivuun”

Emppu starttasi soolouransa viime vuonna debyyttisinglellä Tää laulu on sun, joka saa perjantaina jatkoa kun Uusia tatuointeja julkaistaan. Kappale on hyvänmielen voima-anthem kaikille, joiden mielestä aikuisuus on välillä vähän hankalaa. Pitääkö toimia niinkuin normaalit aikuiset toimii vai ihan päinvastoin? Onko ok, jos suurin suunnitelma puuttuu?
– Välillä kaikkien odotusten ja velvollisuuksien keskellä tekee mieli heittäytyä nuoruuden päättömyyksiin ja kellua silmät kiinni jossain ajattomassa juhlassa. Tätä biisiä kuunnellessa jengi voi jättää aikuiskriiseilyt luvan kanssa hetkeksi sivuun ja hankkia lisää kreisejä muistoja tai vaikka sitten niitä uusia tatuointeja, Emppu kuvailee.
Sooloartistina Emppu-nimellä operoiva Emilia Suhonen soitti kitaraa Tiktak-yhtyeessä ja hän on soittanut myös Mira Luodin bändissä ja tekee nyt uraa soolobiisiensä parissa. Emppu säveltää ja sanoittaa kappaleensa itse, ja laulujen aiheet kumpuavat muusikon omasta elämästä.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.