Moon Shot koosti musiikkivideon kesän festarikeikoilta uudesta sinkusta ’Cut The Corners’

Moon Shot julkaisee debyyttialbuminsa "Confession" 22. lokakuuta.

Moon Shotin debyyttialbumin julkaisua on saatu odottaa viime marraskuusta lähtien, kun yhtye julkaisi ensimmäisen singlensä ”Big Bang”. Tulevalta ”Confession”-albumilta on tiputeltu kappaleita tasaiseen tahtiin, ja tänään julkaistiin vielä single ”Cut The Corners”, johon koostettiin kesän menneiltä festarikeikoilta energinen musiikkivideo.
Cut the Corners’ on bängeri täynnä hienoa dataa! Biisi pursuaa kitarariffejä, iskeviä grooveja ja kovaa driveä. Kertosäkeen pääriffi yhdistettynä Villen kovapaineiseen lauluun saa meikäläisen nyrkin ojoon ja hauiksen timmiksi. Lopussa oleva kirskuva kitarahyökyaalto on silkkaa hauskuutta. Diggaan!, kertoo yhtyeen kitaristi Jussi Ylikoski.
Moon Shot julkaisee debyyttialbuminsa ”Confession” 22. lokakuuta OMN Label Servicesin kautta.
Tuleva levy sisältää 13 biisiä, jotka on luotu ja hiottu tarkkaan pala kerrallaan kovalla työllä. Mulle tärkeintä on ollut pyrkiä tekemään tätä levyä ennen kaikkea itselleni avoimin kortein. Näin oma inspiraatio ja merkitys tätä työtä kohtaa säilyy parhaiten puhtaana. Ja kun se säilyy, kaikki muu on toissijaista, Jussi toteaa.
– Confession’ on tosi tarina – kuin rohkea ja häpeilemätön puhe. Halusimme pitää biisinkirjoitusprosessin ilmavana ja antaa kappaleiden kehittyä haluamiinsa suuntiin. Ehkä siksi albumin materiaalissa on tekijöilleenkin kutkuttavaa, arvoituksellista hehkua”, Ville jatkaa. ”’Cut the Corners’ on kappale niille, jotka uskaltavat sanoa EI”, toteaa Moon Shot -yhtyeen laulaja Ville Malja.
Se on kappale siitä risteyksestä, jossa me kaikki seisomme jossakin vaiheessa elämäämme. Risteyksestä, josta uuteen suuntaan kääntyminen vaatii rohkeutta, koska siellä eivät odotakaan ne tavalliset, yleisesti järkevänä koetut ratkaisut. Auktoriteetit, talous ja vakiintunet tavat – pohjimmiltaanhan kyse on vain ihmisten välisistä sopimuksista, sepitteestä, joka ansaitsee välillä tulla kyseenalaistetuksi ja uudelleenarvioiduksi. ’Cut the Corners’ on pieni vallankumous neljässä minuutissa, Malja julistaa.

Tulevia Moon Shot -keikkoja:

21.1.2022 Helsinki, Tavastia
16.2.2022 Stockholm, Hu 7
18.2.2022 Copenhagen, Beta
19.2.2022 Oslo, Krøsset
20.2.2022 Hamburg, Logo
21.2.2022 Berlin, Cassiopeia
22.2.2022 Cologne, Helios37
23.2.2022 Haarlem,  Patronaat
24.2.2022 Munich,  Backstage Club
25.2.2022 Vienna, Chelsea

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.