Turkulainen Sum of Seven tuo raikkaan vivahteen progressiivisen musiikin kentälle – Katso Voices-singlen musiikkivideo

Sum of Seven oli alun perin nimeltään Sonus Corona. Kuva: Sami Hinkkanen

Sum of Seven on turkulainen progressiivista metallia soittava bändi, joka aikaisemmin tunnettiin nimellä Sonus Corona. Tänään bändi julkaisi ensimmäisen singlen uudella nimellään sekä esittelee uuden laulajansa Marko Loukamaan.
– Voices on iso biisi josta olemme oikeasti todella ylpeitä. Biisissä tulee esiin bändin musan parhaat puolet. Se tarjoilee vahvaa kaunista melodiaa isoilla harmonioilla yhdistettynä raskaisiin kitarariffeihin ja maukkaisiin sooloihin. Lyriikka on kiedottu runomuotoiseen kerrontaan jota kuuntelija voi tulkita haluamallaan tavalla. Meille tarina kertoo luovan prosessin häilyvyydestä ja tuskasta; musiikissa, kirjoittamisessa, tanssissa ja taiteessa yleensä. Mielestämme tämä on modernia progressiivista rokkia parhaimmillaan. Tavoitteenamme on pitää hauskaa ja tehdä musiikkia, joka inspiroi meitä ja toivottavasti myös muita, bändi kertoo.
Sum of Seven oli alun perin nimeltään Sonus Corona.
– Kesällä 2021 allekirjoitimme managerointi- ja keikkabookkausdiilin, ja sen johdosta mahdollisuudet lähteä tekemään tätä hommaa isommin kasvoivat olennaisesti. Managerisopimuksen ja koronapandemian myötä päätimme avata keskustelun bändin nimen vaihtamisesta. Virus on vaatinut maailmanlaajuisesti miljoonia henkiä ja on peruuttamattomasti muuttanut ”corona”- sanan mielleyhtymiä. Asiaa pohdittuamme päätimme pistää nimen vaihtoon.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.