Lordilta tuplasingle – Abracadaver / Beast of Both Worlds höystettiin musiikkivideolla

Massiiviseen seitsemän uuden studioalbuminsa megajulkaisuun valmistautuva Lordi on paljastanut lisää maistiaisia, nyt kahden biisin tuplasinkun verran. Abracadaver / Beast of Both Worlds -julkaisu kruunattiin myös musiikkivideolla. Jos edellinen single Believe Me ja siihen tehty animaatiovideo olivatkin puhdasta diskoa, nyt Lordi esittelee ”90-luvun speed & trash -aikakauttaan” liittyvää tulevaa albumiaan. Raskaat riffit kumartavat tyylillä muun muassa Sepulturan, Kreatorin ja Anhtraxin suuntaan.
Kaikki tulevat uutuusalbumit eli Skeletric Dinosaur, Superflytrap, The Masterbeast, Abusement Park, Humanimals, Abracadaver and Spooky Sextravaganza julkaistaan seitsemän cd:n ja lp:n erilaisina kokonaisuuksina 26. marraskuuta. Lordiversity-jättipaketin eri albumit julkaistaan ripotellen myös erillisinä tämän jälkeen, näistä nyt julkaistuihin sinkkuihin liittyvä Abracadaver-levy julkaistaan digitaalisesti 10. joulukuuta.
Lordi suuntaa ensi maaliskuussa Euroopan-kiertueelle Sabatonin ja The HU:n kanssa. Kiertue alkaa maaliskuun 4. Oslosta ja päättyy Kuopioon ja Helsinkiin 8.-9. huhtikuuta. Liput kiertueelle ovat nyt myynnissä.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.