Pop-nelikko Park 7 nappasi levydiilin Jenkeistä,  Farewell-single ja uusi musiikkivideo julki

Pohjanmaalta lähtöisin oleva ja sittemmin ympäri Suomea levittäytynyt Park 7 on ehtinyt kiertää Eurooppaa ja Yhdysvaltoja jo usean sadan keikan verran. Kolmen aiemman studiolevyn jälkeen neljästä nuoresta miehestä koostuvan pop rock -yhtyeen kova työ palkittiin: bändi on napannut ensimmäisenä Amerikan ulkopuolelta tulevana yhtyeenä levytyssopimuksen jenkkiläisen Burtonwood Recordsin kanssa, joka kuuluu suureen Nashville Label Groupiin.  Park 7 julkaisi ensimmäisen Farewell-singlen amerikkalaislabelin suojissa.
– Mulla pyöri mielessä ajatus ’this is not a farewell’. Niin monet joutuvat kohtaamaan elämässään valtavia haasteita ja jopa luopumaan rakkaista ihmisistä. Siltikin nämä tavalliset ihmiset selviävät niistä ja pystyvät menemään vaikka läpi harmaan kiven, kappaleen tekijätiimin kuuluva yhtyeen laulaja-kitaristi Miika Lamminmäki pohtii.
– Farewell syntyi studiolla vahvan tunteen ohjaamana, ja sävelet ja teksti putosivat paikoilleen kuin itsestään. Biisillä halutaan tuoda toivoa ja kunnioittaa ja rohkaista kaikkia, jotka joutuvat kamppailemaan vaikeiden asioiden kanssa.
Kappaleesta kuvattiin myös musiikkivideo, joka on niin ikään yhtyeen ensimmäinen videoyhteistyö amerikkalaisen levy-yhtiön kanssa ja suomalaisen Hannes Honkasen ohjaama.
– Videolla on huikeaa päästä syventämään biisin vahvaa tunnelmaa luopumisesta ja haikeudesta sekä vaikeista ajoista selviämisestä. Tuntuu hienolta laittaa yhdessä jenkkilevy-yhtiön ja -jakelijoiden kanssa maailmalle sekä kansainvälisen tason biisi että video, jotka on kuitenkin tuotettu ihan suomalaisin voimin. Meillä on taitoa ja osaamista mihin vaan!