The Rasmukselta uusi ja upea musiikkivideo – Emppu Suhonen loistaa videon tähtenä

The Rasmus keskittyy parhaillaan täysillä pian koittavaan UMK-finaaliin uuden kitaristin Emppu Suhosen vahvistamana. Kuva: Venla Shalin

The Rasmus julkaisi tänään uuden musiikkivideon Jezebel-kappaleeseen. Videon on ohjannut palkittu elokuvaohjaaja Jesse Haaja.
Jezebel-kappale on otettu upeasti vastaan niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Biisiä on kuunneltu Spotifyssa reilusti yli miljoona kertaa ja Jezebel-lyriikkavideota on katsottu Youtubessa yli miljoona kertaa. Kappale on soittolistattu useilla eri radiokanavailla niin Suomessa kuin esimerkiksi Saksassakin, jossa maan suurimmat rock-kanavat soittavat tiuhaan Jezebeliä.
Nyt hittikappale saa uuden upean musiikkivideon.
– Emppu on videon tähti! Halusimme esitellä hänet koko maailmalle videon avulla, laulaja Lauri Ylönen kommentoi.
The Rasmus keskittyy parhaillaan täysillä pian koittavaan UMK-finaaliin.
– Kaikki paukut on nyt tässä show’ssa. Tämä on meille tosi tärkeä asia. Olemme omalta osaltamme tuoneet Suomea maailmankartalle jo vuosia lukuisten kiertueiden ja haastattelujen myötä. Nyt olisi kunnia päästä edustamaan Suomea Euroviisuihin! Fanit ympäri Eurooppaa odottavat jo, että pääsisivät äänestämään meitä viisuissa, olemme saaneet tuhansia viestejä, rumpali Aki Hakala kommentoi.
Uuden Musiikin Kilpailun voittaja ja Suomen seuraava Euroviisuedustaja valitaan 26.2.2022 Turun Logomon UMK22-tapahtumassa. Finaalilähetys nähdään ja kuullaan suorana Yle TV1:ssä, Yle Areenassa, Radio Suomessa ja Yle X3M:llä.
Omaa suosikkiaan voi äänestää suoran lähetyksen aikana maksutta kirjautumalla Yle.fi-sovellukseen tai maksullisesti joko tekstiviestillä tai soittamalla äänestysnumeroon.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.