Mia Hafrén duetoi uudella singlellään Ville Pusan kanssa

Mia Hafrén on ammatiltaan myös näyttelijä ja hänellä on ollut merkittäviä rooleja muun muassa Hovimäki- ja Tahdon asia -sarjoissa. Hafrén on myös tehnyt pääroolin Svenska teaternin musikaalissa Mamma Mia!. Kuva: Laura Malmivaara

Laulaja-lauluntekijä Mia Hafrén on julkaissut uuden singlen ViKappale on artistin henkilökohtainen tarina epätäydellisestä rakkaudesta.
Rakastuimme, halusimme, yritimme, epäonnistuimme ja luovutimme. Se toinen on kuitenkin jäänyt tärkeäksi osaksi minua, vaikka asiat ei mennytkään niin kuin olin ajatellut. ’Vi’ kertoo ihanimmista ja kipeimmistä hetkistä elämässäni. Niistä hetkistä olen ikuisesti kiitollinen, Hafrén avaa.
Kyseessä on toinen ennakkosingle artistin sooloalbumilta, joka julkaistaan keväällä 2022. Uudella kappaleella Hafrénin kanssa duetoi Ville Pusa.
Kuulin päässäni miesäänen ja tajusin, että tämä todellakin pitää olla duetto. Samalla mieleen tuli yksi nimi – Ville Pusa. Hänen äänessään on jotain niin herkkää ja hienoa. Emme ole Villen kanssa tehneet yhteistyötä aikaisemmin, mutta kun soitin hänelle niin olimme kuin vanhoja tuttuja. Ville otti heti haasteen vastaan ja tuli käymään työhuoneellani. Kun kuulin hänen laulavan osuutensa tiesin, että olin löytänyt oikean tyypin tähän, Hafrén kertoo.
Olen niin onnellinen siitä, että Mia laittaa koko sydämensä ja sielunsa tähän projektiin. Tänä päivänä on harvinaista, että biisejä tehdään oikeilla soittimilla alusta loppuun. On ilo olla mukana tässä, Pusa kommentoi.
Kappaleesta ilmestyy musiikkivideo, joka julkaistaan artistin YouTube-kanavalla torstaina 25.11. Hafrénin itsensä ohjaama video on tehty tiiviissä yhteistyössä kuvaaja Ville Tantun ja leikkaaja Jonte Ramstenin kanssa.
Hafrén kertoo säveltävänsä kappaleensa aina tarina ja teksti edellä. Artistin musiikissa kuuluu vaikutteita eri vuosikymmeniltä. Kovimmiksi tekijöiksi Hafrén nimeää muun muassa Pink Floydin, Alanis Morissetten, Janis Joplinin, Coldplayn ja Lalehin. Hafrén on tehnyt tulevaa levyä yhdessä tuottaja Oona Kaparin kanssa. Albumilta on julkaistu aiemmin single På andra sidan.
Nykyään pop/rock-musiikkia tekevä Mia Hafrén tunnetaan etenkin a capella -yhtye Forkista, joka teki vuosien 2004–2020 aikana konserttikiertueita ympäri maailmaa. Hafrén on ammatiltaan myös näyttelijä ja hänellä on ollut merkittäviä rooleja muun muassa Hovimäki– ja Tahdon asia -sarjoissa. Hafrén on myös tehnyt pääroolin Svenska teaternin musikaalissa Mamma Mia!