Lauluyhtye Rajaton pääsee sittenkin perinteiselle joulukiertueelle

Rajattoman joulukonsertit ovat vuosien saatossa muodostuneet joulun perinteeksi kymmenille tuhansille suomalaisille, ja tänä vuonna tuleekin kuluneeksi tasan 20 vuotta Rajattoman ensimmäisestä joulukonsertista.
– Olimme jo melkein varmoja, että meille kaikille hyvin merkityksellinen ja perinteinen kiertue ei onnistu tänä omituisena vuonna, joten kiertueen toteutuminen tuntuu erityisen isolta asialta.
– On hienoa päästä viettämään joulukonserttien juhlavuotta niin jo tutuksi tulleen yleisön kuin uusien kuulijoidenkin kanssa. Tänä vuonna läsnäolo ja aika läheisten kanssa tuntuu tärkeämmältä kuin koskaan, ja rauhottumisen sekä ilon merkitys on kasvanut, lauluyhtye luonnehtii onnellisina tulevista konserteista.
Rajaton Joulu 2020 -kiertueella kuullaan yhtyeen rakastetuimpia joululauluja sekä tuttuun tapaan myös jotain uutta ja yllätyksellistä, jokaiseen konserttitilaan erikseen räätälöitynä. Yleisö on vuosi vuoden perään todennut Rajattoman joulukonserttien jälkeen: ”Nyt saa joulu tulla!”.
Kiertue alkaa marraskuun 28. päivänä Turun Mikaelinkirkosta ja päättyy jo tuttuun tapaan Helsinkiin Johanneksenkirkkoon juuri ennen joulua.
Konserteissa noudatetaan AVIn ohjeistuksia turvaetäisyyksistä ja hygieniasta. Konserttipaikkojen yleisökapasiteetti on rajattu turvavälien takaamiseksi, ja yleisön saapumiseen ja poistumiseen on varattu riittävästi aikaa. Konserttipaikoilla on saatavilla käsidesiä, ja maskin käyttöä suositellaan koko tapahtuman ajan. Maskeja on saatavilla myös konserttipaikoilta. Koronaturvallisuusohjeita päivitetään tarvittaessa suositusten mukaan.

LA 28.11. Mikaelinkirkko, Turku klo 18
TI 1.12. Tampere-talo klo 19
KE 2.12. Ristinkirkko, Lahti klo 18
PE 4.12. Oulun tuomiokirkko klo 18 ja 20
TO 10.12. Lappeen Marian kirkko, Lappeenranta klo 18
PE 11.12. Järvenpään kirkko klo 18
LA 12.12. Musiikkitalo, Helsinki klo 19
PE 18.12. Kuopion musiikkikeskus klo 18 ja 20
MA 21.12. Johanneksenkirkko, Helsinki klo 18 ja 20.30

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.