70-lukulaista heavy rockia Kouvolasta – The Boogie Moosesilta EP ja musiikkivideo

The Boogie Moosesin kokoonpano on Weijjo Keppo (basso), Juppe Sutela (laulu & kitara), Joonas Koto (kitara ja taustalaulu), Arttu Kaipela (rummut).

70-lukulaisen heavy- ja jytärockin nimeen vannova kouvolalaisyhtye The Boogie Mooses julkaisee debyytti-EP:nsä She Knows the Night helmikuun 17. päivä. Yhteistyökumppanina on niin ikään kouvolalainen Kalansilmä ja formaatteina sekä 7″ vinyyli että digi, josta löytyy kaupan päälle vielä kaksi bonusbiisiä. The Boogie Moosesin voi sanoa olevan kouvolalaisrockin/metallin kuka kukin on, sillä sen rivistöstä löytyy nykyisiä ja entisiä jäseniä yhtyeistä kuten Mercury Circle, Malpractice, Mr. Catfish Blues Band, Cheerleaders United, The Mutants, Isabel´s Pain, Omnium Gatherum, To/Die/For ja Mary-Ann.
– EP:n nimikappale edustaa bändin tuotannossa hieman raskaampaa, viipyilevämpää sekä enempi Sabbathiin päin kallellaan olevaa puolta. Biisin stoorikin on melko butleriaaninen, sillä siinä usvasta ilmestyy naishahmo, joka kertoo tyypille uhkaavasta vaarasta ja kuinka ei kannata luottaa muukalaisiin. Lopulta eukko paljastuukin itse pahuudeksi vieden äijän mennessään, kappaleen sanoittaja Joonas Koto kertoo sen sisällöstä.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.