Kotimainen rock-yhtye Looseri julkaisee ensimmäisen pitkäsoittonsa

Looserin kokoonpano: Vince Boncamper – laulu, kitara, Aaro Alatalo – basso, taustalaulu, Edvin Ikonen – rummut ja perkussiot. Kuva: Pultsiphoto

Looserin esikoisalbumi ”Koskipuisto” julkaistaan 15. huhtikuuta tuoreen levy-yhtiö B-Duurin kautta. Albumilta on julkaistu aiemmin kaksi singleä, viime syksynä ilmestynyt ”Pillerit” sekä ”Liian Hyvä Meininki” alkuvuoden puolella. Koskipuisto on on rehellinen kitararock-albumi jossa mennään kertosäkeet edellä ja soolot kovalla. Tampereen trio nojaa soundissaan vahvasti 70,- ja 80-luvun jenkkirock-bändeihin mutta seasta kuuluu vivahteita pop punkin suunnalta.
Nimikappale Koskipuisto on iloinen riffikarnevaali joka kuvastaa elämää yhdessä bändin kotikaupungin tärkeimmistä ajanviete,- ja juhlinta paikoista.
”Koskipuisto on kaikille. Opiskelijat, perheet, pitkätukat ja bisnesmiehet… Jokaiselle on siellä tilaa rentoutua ja olla oma itsensä” kertoo kitaristi Vince.
”Samanlailla halusimme tehdä ison biisin missä löytyy torvisektiota, kanttoria ja massiiviset köörit. Juhlan tuntu kuuluu.”
Juhlan tuntu myös näkyy albumin kansitaiteessa. Kannen on toteuttanut sarjakuvataiteilija Samuli ”Samson” Lintula ja sen puistoon on ilmaantunut joukko tärkeitä Tampereen kulttuuri-vaikuttajia kuten Noora Louhimo, Santtu-Matias Rouvali sekä kiekkoilijat Ville Nieminen ja Petri Kontiola.
Vuonna 2020 perustettu Looseri on White Flame-laulaja Vincen ensimmäinen pitkäsoitto sitten vuoden 2012 Cougar-albumin. Bändin basisti Aaro vaikuttaa lisäksi myös Kormuksen riveissä. Kolmikon täydentää rumpali Edvin.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.