Sampsa Astalalta Takinkääntäjä-single: – ”Kappale kertoo siitä, miten ihmiset usein jäävät huonoon parisuhteeseen”

Yle Suomessa taajaan soitettu Sampsa Astala julkaisi juuri uuden Takinkääntäjä-singlensä ja soittolistan, joka kokoaa Astalan parin viime vuoden tuotannon sekä Spotifyyn että rajoitettuna painoksena saatavilla olevaan Parhaat ja ainoot -kokoelmalevyyn!
Lordin rumpupallilta suomenkielisen pop-iskelmän menestyjäksi muuntautunut Sampsa ei kerro Takinkääntäjä-biisissä omasta urastaan, vaan kyse on jostain aivan muusta:
– Takinkääntäjä ei tässä tapauksessa tarkoita sitä, kun itse vaihdoin musiikkityyliä hard rockista iskelmällisempään muotoon. Kappale kertoo siitä, miten ihmiset usein jäävät huonoon parisuhteeseen. Biisin kertoja tulkitsee kappalen päähenkilön ajatuksia siinä tilanteessa, kun tajuaa miten suhteessa on tultu tien päähän, Sampsa muotoilee.
Vahvoja koneviboja esimerkiksi Mikä pahan tappais – ja Vappupallo-singleillään viljellyt Astala on hivuttautumassa jälleen rockimpaan suuntaan, ja Takinkääntäjä on tämän uuden ajan ensimmäinen airut.
– Onhan kappaleessa ensimmäinen soolotuotantoni kitarasoolokin, minkä Kaisa Karjalainen komeasti soittaa”, Sampsa hymyilee.

Koe Sampsa Astala livenä keikalla

1.11. Muurlan Pub, Muurla
2.11. Arvid, Orimattila
8.11. Old Story, Vantaa
9.11. Streetbar, Rauma
15.11. Paha Kurki Rockhouse, Rovaniemi
16.11. Paha Kurki Rockhouse, Rovaniemi
23.11. The Old Bank, Turku
30.11. Pub 66, Virrat
14.12. Pikkupässi, Karkkila

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.