Rock-yhtye avautuu mielenterveysongelmista puhumisen puolesta – Flesh Roxonilta ajankohtainen single Let’s Fucking Die

Kotimainen action rock -yhtye Flesh Roxon puhuu synkästä aiheesta vakavaa asiaa – ja äärimmäisen ajankohtaisesti. Uutta Songs of Darkness -nimistä albumiaan valmisteleva bändi julkaisee tänään singlen Let’s Fucking Die, jonka teemana on bändin jäsenien omakohtaisestikin kokemat mielenterveysongelmat ja masennus.
– Elämme maailmassa, jossa mielenterveysongelmien annetaan liian usein mennä aivan liian pitkälle, ennen kuin apua saa. Yhtyeemme jäsenet ovat kokeneet masennuksen ja muita mielenterveysongelmia, ja tämä on meidän virallinen kannanottomme aiheesta! Me kaikki täällä taistelemme. Meillä kaikilla on oikeus tulla kuulluiksi. Sinä olet tärkeä. Minäkin olen. Ja olen tukena, kun sitä tarvitaan. Stay safe – stay positive, yhtye toteaa.
Let’s Fucking Die -singlellä kuullaan kitaran varressa vierailijana myös CKY-, Bam Margera FFU- ja Andy McCoy -bändistä tunnettu Matthew Janaitis.
Saksalaisen Dark Wings -levy-yhtiön julkaiseman Songs of Darkness -albumin taas on määrä ilmestyä ensi vuoden puolella.
Flesh Roxonin viime vuoden Euroopan-kiertue Lordin Killectourin lämmittelijänä keskeytyi keväällä koronan iskettyä Eurooppaan voimalla. Kiertue on siirretty tulevan vuoden helmikuulle, ja rundia on määrä jatkaa 6.2.2021 – 28.2.2021.
Yhtye lupailee biisistä myös videota muutaman viikon kuluttua osuvasti keskelle marraskuun synkimpiä hetkiä, mutta sitä ennen kappaleen lyriikkavideon voi nyt katsastaa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.