Miikka Paumon Syvyyksiin-kappale kertoo menettämisen pelosta – Katso uusi musiikkivideo

Miikka Paumo on vaasalaistunut, espoolaislähtöinen laulaja-muusikko. Pianistin ja rumpalin penkeiltä mikin varteen tiensä löytänyt mies vannoo vahvan ja persoonallisen tulkinnan nimeen.
– Ilman omaa ääntä hienonkin biisin tunnetilat jäävät puolitiehen, toteaa herkkyyden nimeen vannova Miikka Paumo.
Paumon uusi Syvyyksiin-kappale  kertoo menettämisen pelosta. Ihmiset lähellämme ja kauneus ympärillämme ovat vain hetken laina. Jokainen hetki on arvokas ja tärkeä. Syvyyksiin sukeltaa mielen pinnan alle, toiveiden ja pelkojen valtakuntaan.
Miikan laulua sävyttävät hänen hallitsemiensa instrumenttien tuomat vahvuudet – pianonsoittajan melodisuus ja rumpalin rytmitaju. Nämä ominaisuudet kuuluvat olennaisena osana 30-vuotiaan vokalistin tulkintaa.
Miikka rakentaa omaa soolouraansa useiden bändikokoonpanojen jälkeen Minna ja Miri Miettisen luotsaaman uuden suomalaisen levy-yhtiön Halava Music´n ensimmäisenä kiinnityksenä. Minna Miettisen säveltämässä ja Paumon tulkitsemassa modernissa iskelmässä kuuluu ja tuntuu luonto, ihmisen kokoiset tarinat sekä kappaleiden ehdoilla toteutetut taidokkaat sovitukset. Katso nyt uunituore musiikkivideo Takahuone.fi:ssä.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.