Plastic Tears pitää rockin liekkiä roihussa Riot Zone-biisillä: – ”Sanoitukset on tarkoitettu rock ’n’ roll -kapinaksi ja uhmaksi”

Plastic Tears juhlii 30-vuotissynttäreitään brittirundilla.

Plastic Tears-bändi on kokenut kehäkettu rokkipiireissä ja sitkeä oman tien puurtaja rock and rollin nimeen. Eikä bändillä ole aikomustakaan hiljentää tahtia, vaikka rckin kuolemasta on jo vuosia vikisty vaikka mitä tarinoita. Plastic Tears ei moisista pötypuheista välitä, vaan viskaa kiukaalle lisää vettä. Plastic Tears julkaisee uuden levyn maaliskuussa. Uusi albumi ’Anthems for Misfits’ esittelee 12 erilaista biisiä, joissa on tutusti rock and rollin ilosanomaa ja kappaleista löytyy sopivassa suhteessa luonnetta ja dynamiikkaa sekä tarttuvia melodioita tietenkään unohtamatta. ’Anthems for misfits’ on yhtyeen tähänastisen uran monipuolisin teos, sisältäen kuitenkin bändille ominaisen soundimaailmansa.
Levyn soundimaailmasta saakin hyvän maistiaisen siltä lohkaistun Riot Zone-singlen myötä jonka tueksi on julkaistu myös lyriikkavideo.
– Riot Zone on napakka ja nopea punkrock -biisi, joka kertoo itsesi puolustamisesta, vapaudesta, rauhasta ja maailman epäoikeudenmukaisuuden torjunnasta. Sanoitukset on tarkoitettu rock ’n’ roll -kapinaksi ja uhmaksi, jolla on hieman kriittinen sävy. Älä ota elämää liian vakavasti ja vahvista itseäsi rock ’n’ rollin voimalla!, viestittää konkaribändi.
Plastic Tearsin uusi albumi ’Anthems For Misfits’ julkaistaan 26.3 Wormholedeath Recordsin kautta.