Korpiklaanilta suomenkielinen Anthrax-cover Ennen (Got The Time) – Näe bändi livenä Tampereella ja Lahdessa ensi viikolla

Korpiklaani suuntaa ensi viikolla kahdelle keikalle Suomessa, Tampereelle ja Lahteen.

Helmikuussa kiitellyn Jylhä-albuminsa julkaissut Korpiklaani on pitänyt lystiä studiossa, ja tänään sekä Korpiklaanin että Anthraxin faneja hemmotellaan melkoisella yllätyksellä: Alun perin Joe Jacksonin vuoden 1979 debyyttialbumilleen levyttämä ja sittemmin vuonna 1990 Anthraxin jo kertaalleen coveroima Got The Time on saatu nyt varsin riehakkaaseen suomenkieliseen muotoon Ennen, pohjautuen nimenomaan Anthrax-versioon. Ohjaaja Markku Kirveen ja bändin sekä yhtyeen luottonäyttelijäksi muodostuneen Yrjänä Ermalan tähdittämän Ennen-videon voi nyt katsoa täällä.
– Tämä olikin ensimmäinen kerta, kun videon ohjaaja rohkaisi meitä juomaan videon kuvauksissa, ja mehän tottelimme tätä käskyä oikein mielellämme, Jonne Järvelä hymyilee
Vodkahenkinen tematiikka on vahvasti läsnä myös Ermalan näyttelemän päähenkilön tekemisissä.
– Vanha miekkonen herää edellisillan juhlien jäljiltä varsin sumuiseen aamuun. Muistikuvat ovat heikkoja, ja utuiset hahmot saavat hänet piiloutumaan. Mutta olisikohan täällä jotain vielä jotain juotavaa..?, Markku Kirves kuvailee.
Korpiklaani suuntaa ensi viikolla kahdelle keikalle Suomessa (valitettavasti tällä hetkellä voimassa olevat koronarajoitukset suolasivat tämän viikon keikat Helsingissä ja Laukaalla)

KORPIKLAANI
+ NYTT LAND & JONNE
10.09. – Tullikamari Klubi, Tampere, FI
11.09. – Möysän musaklubi, Lahti, FI

 

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.