Korpiklaani julkaisi lyriikkavideon uudelle Interrogativa Cantilena -singlelleen

Suomalaisen folk metallin maailmalle vienyt Korpiklaani julkaisi viime vuoden puolella kriitikkojen ja fanien hehkuttaman albuminsa Jylhä. Yhtye päätti hemmotella fanejaan tekemällä uuden version Pidot-kappaleesta Kevin Ridleyn kanssa, joka tunnetaan legendaarisen folk metal -yhtye Skycladin laulajana.
”Viimeinen reissumme ennen koronaa oli Japanin kiertueemme, jolloin jaoimme lavan Skycladin kanssa. Ystävystyimme Kevinin kanssa ja olemme työskennelleet yhdessä erilaisissa projekteissa sen jälkeen, joten oli luonnollista pyytää häntä mukaan. Lähetimme hänelle Jylhä-albumimme ja sanoimme yksinkertaisesti: ’valitse joku kappale ja kirjoita mitä haluat’, ja näin hän teki! Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen ja toivomme että fanimme nauttivat tästä yhtä paljon kuin mekin”, Jonne kertoo.
”Interrogativa Cantilena on itseasiassa jo kolmas yhteistyö, jonka olen tehnyt Jonnen kanssa viime aikoina. Kaikki alkoi, kun pyysin häntä mukaan Theigns & Thralls -yhtyeen Drinking -kappaleelle. Pian sen jälkeen Jonne työskenteli Waltarin juhla-albumin kanssa, ja he kysyivät minua laulamaan So Fine -kappaleelle.
”Tänä aikana olin tutkiskellut vanhoja anonyymisti kirjoitettuja runoja, ja satuin löytämään Interrogatineva Cantilena -nimisen runon. Ajattelin heti, että tämä voisi toimia hyvin jonkun biisin kanssa. Ja kuinkas ollakaan, heti tämän jälkeen minua kysyttiin tekemään englanniksi jokin biisi Korpiklaanin uudelta Jylhä-albumilta. Kuuntelin levyä läpi ja huomasin, että pienellä uudelleen järjestelyllä Interrogatineva Cantilena sopi täydellisesti Pidot-kappaleeseen, Kevin Ridley kertoo.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.