Etta julkaisi debyyttisinglen Ballerina – katso uusi musiikkivideo

Etta on uusi tulokas artistirintamalla.

21-vuotias Emmalotta Kanth eli Etta on julkaissut odotetun debyyttisinglensä BallerinaBallerina on asennetta huokuva rap-kappale, jonka tuotannosta vastaa huipputuottaja Aleksi Asiala. Ballerina sai ensiesityksensä kuluvan kesän Blockfesteillä, kun Etta nousi lavalle JVG:n setin aikana.
– Ballerina syntyi, kun mun tuottaja sattumalta soitti sen biitin. Biitin rytmi ja asenne heti inspiroi mua kirjoittamaan hyvät lainit. Vuosi ollaan nyt painettu duunia ja ihanaa vihdoin päästä näyttämään, mitä ollaan saatu aikaan. Tämä on mun sisääntulo tähän jäbien valtaamaan geimiin. En oo baller, oon ballerina!, Etta kertoo kappaleestaan.
Etta on nuori laulajalahjakkuus, joka herätti alan kiinnostuksen YouTubeen ja Facebookiin lataamiensa freestyle rap-videoiden myötä.
Keväällä 2018 Etta kirjoitti sopimuksen PME Recordsin ja Warner Musicin kanssa, jonka jälkeen hän on päässyt osoittamaan monipuolisuuttaan mm. feattaamalla suomiräpin uranuurtajan Palefacen Luonnonvoima -biisillä, Pete Parkkosen Kävi niin kävi näin -singlellä sekä Stig Doggin Ilmaveivi -kappaleella. Näiden lisäksi Etta laulaa Lukas Leonin platinaa rikkoneen XTC-hitin kertosäkeen. Etta ja Lukas Leon esittivät XTC-kappaleen yhdessä Cheekin kanssa viime viikonlopuna Cheekin historiallisilla jäähyväiskeikoilla Lahden mäkimontussa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.