Sana hyödyntää vihaajien omat kommentit taistelussa kiusaajia vastaan

Sana on puhunut jo vuosia kiusaamista vastaan. Kuva: Mika Vallineva

X Factorista tuttu, sekä 50 Centin Suomen kiertueella esiintynyt modernia poppia ja räppiä yhdistelevä Sana aloittaa vuotensa näyttävästi, kun tammikuun lopulla julkaistu klubibängeri ”Legenda” saa nyt jo jatkoa ”Palanut maa” -nimisestä singlestä. Kappale jatkaa vahvasti edeltäjänsä tarinaa syventyen ikävään nettikommentointiin ja kiusaamiseen.
”Biisi syntyi täysin ihmisten kommenteista. Luettiin niitä biisileirillä, ja kirjoiteltiin porukalla niistä ekan säkeistön sanoituksia samalla kun ihmeteltiin, miksi ihmeessä jotkut sanoo tällaista toisille? Sitä asiaa kun siinä pyöriteltiin, syntyi toinenkin säkeistö.”, Sana avaa kappaleen taustoja.
Sana on puhunut jo vuosia kiusaamista vastaan ja avautunut myös saamastaan netti – ja naisvihasta. ”Kyse ei ole musta tai siitä, miten mä otan nämä kommentit. En ole huolissani itsestäni. Olen huolissani millaista roolimallia tällaiset kommentoijat näyttävät omalle jälkikasvulleen ja muille nuorille. Jostain ne lapset ja nuoret sen esimerkin ottavat, mikä näkyy sitten valitettavasti kiusaamisena esimerkiksi kouluissa.”
”Palanut maa” on Sanan tyylille ominaisesti suora ja rehellinen teos, jolla artisti toivoo antavansa voimaa ja herättävänsä yhä enemmän keskustelua yleistyvästä ilmiöstä. ”Toivon, että nämä kommentoijat ymmärtävät oman pahan olonsa ja saavat apua. Jos on ihan pakko purkaa sitä netissä toisiin, niin ookoo, antakaa kaiken tulla mulle ja jättäkää muut ihmiset rauhaan. Mä kaadan anonyymeja jatkossakin.”, Sana lopettaa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.