Popedan Lacu Lahtisen Transworld Identity -yhtyeeltä uusi voimaballadien hard rock -juveli Somewhere East of Eden

Popedan ja myös aiemmin Hanoi Rocksin rumpalina kannuksensa ansainnut Lacu Lahtinen on viritellyt Popedan ohessa kaikessa rauhassa lisää oman Transworld Identity -yhtyeensä materiaalia. Yhtye on julkaissut uusia hard rock -helmiä harvakseltaan alkaen vuoden 2017 debyyttisinglestä Invisible, ja nyt on ilmestyi bändin herkempää puolta esittelevä Somewhere East of Eden.
– Somewhere East of Eden on laulu rakkaudesta, katumuksesta ja surusta, jota tunnet menettäessäsi jonkun, rakastetun tai läheisen ystävän, ja sinusta tuntuu siltä, että elämältäsi putoisi pohja. Tuntuu siltä, kuin tumma pilvi roikkuisi pääsi päällä, etkä voisi jatkaa enää ilman häntä. Et ymmärrä mitä sinulla on, ennen kuin menetät sen. Aika on arvokasta, Elä elämää kuin jokainen päivä olisi viimeinen, kappaleen kirjoittanut Jukka ”Riitis” Riitaluoma kertoo.

Lue Lacu Lahtisen haastattelu

Suomen lisäksi myös Englannissa jo keikkailemaan ehtineen Transworld Identityn riveistä löytyy upea kaarti pitkän linjan tamperelaisia tekijöitä, jotka ovat soittaneet muun muassa Michael Monroen, Graham Bonnettin ja Joe Lynn Turnerin sekä Dave Lindholmin ja Pate Mustajärven soolobändeissä. Mielenkiintoiseksi Lahtisen johtaman projektin tekee se, että siinä laulaa Lahtisen vaimo Rachael Lahtinen.
– Kun Popeda on nykyisin pitkään lomilla, piti keksiä jotain tekemistä ja päätettiin perustaa bändi. Laulajakin löytyi läheltä. Lahtinen naurahtaa.
Transworld Identityn debyyttialbumi ilmestyy vielä tämän vuoden puolella. Yhtye on äskettäin allekirjoittanut jakelusopimuksen brittiläisen MTX Music -yhtiön kanssa.
Katso Tom Raskin ja yhtyeen yhdessä tekemä ja menneitä vuosikymmeniä visuaalisesti näyttävästi tributoiva Somewhere East of Eden -video.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.