Vili Mustalammelta oodi nuoruudelle – debyyttialbumi ilmestyy kesäkuussa

Suomalaista kaihoisaa mielenmaisemaa ja Karibian iloisia rytmejä musiikissaan yhdistelevä Vili Mustalampi julkaisi  singlen Nuori sydän. Lattari-iskelmäkappale on ylistyslaulu nuoruudelle, joka pursuaa keväistä elämäniloa. Nuori sydän uusin maistiainen kesäkuussa ilmestyvältä Mustalammen debyyttialbumilta.
– Nuori sydän on kirjoitettu kuopukselleni Aurolle. Samalla kappale on oodi nuoruudelle ja sellaiselle elämänpalolle ja viattomuudelle, joka saa rynnistämään maailmaan malttamattomasti, pelotta ja sydän auki, Mustalampi kertoo.
Suomen lattarilähettilääksikin tituleerattu Mustalampi on löytänyt oman persoonallisen tyylin musiikkiinsa, jossa hän luonnostaan positiivisena ihmisenä viihtyy kuin kotonaan.
– Koen, että levyn soundissa kiteytyy jotain aivan uutta ja tuoretta, ja löysimme albumia tehtäessä aivan uusia puolia musiikistani. Suomalaisen kaihoisan mielenmaiseman ja karibialaisten rytmien fuusioiminen on itselleni tosi luonnollinen yhdistelmä, Mustalampi sanoo.
Jo teinivuosistaan lähtien perinteisempää latinomusiikkia eri kokoonpanoissa soittaneen Mustalammen sooloprojekti käynnistyi syksyllä 2017. Sen jälkeen Mustalampi on julkaissut seitsemän singleä.
Mustalammen bändi koostuu alansa ehdottomista huippumusikoista: kitarassa on afrobändi Helsinki-Cotonou Ensemblen johtaja Janne Halonen, bassossa Puro Paju ja rytmisektiossa muun muassa Orkestra Suorasta Lähetyksestä ja Don Johnson Big Bandista tutut rytmiveljekset Ricardo Padilla ja Tero Rantanen.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.