The New Death Cult tuo valoa Kuun pimeän puolen takaa

Puoli vuosisataa ihmisen Kuuhun astumisen jälkeen Maa on saanut vieraita. Kaukaisesta Andromedan galaksista saapunut The New Death Cult on nähnyt Kuun ja ihmiskunnan pimeän puolen. Tänään julkaistavalla singlellä Moon bändi muistuttaa, ettei ihmiskunta ole hävinnyt taisteluaan. Yksittäisen ihmisen sanoilla ja teoilla on merkitystä.
– Moon kertoo vapaudesta puhua ja saada ääni kuuluviin silloinkin, kun olo tuntuu pieneltä. Kuu saattaa tuntua pieneltä maahan verrattuna, mutta sen rooli vuorovesi-ilmiön aiheuttajana ja maan akselin vakauttajana tekee siitä meille elintärkeän, kommentoi Alpha, yhtyeen laulajakitaristi.
Moon on The New Death Cultin neljäs singlelohkaisu syyskuun 6. julkaistavalta albumilta. Aiemmat singlet Light Spills Over, Zeitgeist ja True Eyes on nostettu esiin muun muassa BBC:n Dan P. Carterin Radio Rock Showssa ja esitelty viikon biisinä brittiläisessä Classic Rock -lehdessä. Bändin musiikissa voi kuulla vaikutteita Biffy Clyrosta ja Pink Floydista ja The Hellacoptersista. Avaruustematiikastaan huolimatta bändi vannoo analogisuuden nimeen ja on työstänyt albuminsa parasta käsiinsä saanutta vintage-laitteistoa hyödyntäen.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.