Pikkaripunkkia elämän sivuraiteilta – Likaiset Pikkarit julkaisi energiaa huokuvan biisin

Likaiset Pikkarit julkaisi  energiaa huokuvan singlen ja videon Sivuraide. Biisi on herkullinen keitos poppunkia, rockia ja raivokasta grungea. Tätä yhtyeelle tunnusomaista tyylilajien sekoitusta bändi itse kutsuu pikkaripunkiksi. Biisi teksti kertoo ympäröivän maailman odotuksista, jotka saattavat ajaa ihmisen sivuraiteelle.
– Sivuraide on tiivis ja intensiivinen punkahtava rokkibiisi. Se kertoo siitä, että yrittää hakea omaa paikkaansa maailmassa, mutta mikään ei tunnu natsaavan. Ympäristö luo usein ulkopuolelta tulevan paineen kuulua johonkin ryhmään tai käyttäytyä tietyllä tavalla, mutta kun niin ei tapahdukaan, saattaa olla itsensä kanssa vähän hukassa, avaa laulaja-kitaristi Nipe kappaleen taustoja.
Hylätyssä tehdashallissa loppusyksyllä kuvattu video on biisin lailla hyperenerginen ilotulitus.
– Sivuraiteen videon takia mentiin taas paleltumaan potentiaalisesti myrkylliseen ympäristöön. Mut ei se mitään, tulipahan ainakin alien-video, kommentoi kitaristi Jaska. Rumpali Rike puolestaan kertoo, että ”hopeamaalin, savupommien ja parin skumppapullon jälkeen videosta tuli juuri vision kaltainen, eli hallittu kaaos Pikkarit-tyylisesti”.
Sivuraide on Helsingissä vuonna 2016 perustetun bändin seitsemäs single – ja ennakovaroitus tulevasta pitkäsoitosta. Likaiset Pikkarit valmistelee nimittäin ensi vuonna ilmestyvää debyyttialbumiaan tuore Love Is Punk Recordsin kanssa solmittu levytyssopimus takataskussaan.
– Oon innoissani siitä, että monen vuoden työ on kannattanu ja ollaan saavutettu yks meidän tavotteista. Saadaan vihdoinkin oma julkaisu tehtyä ja päästään tavoittamaan isompi kuulijakunta tän diilin myötä, kertoo basisti Jonttu.
– Mä oon myös aika helvetin innoissani meidän levydiilistä. Pääsis vaan jo äänittämään lisää, jatkaa Jaska.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.