Hiihtäjätähti Krista Pärmäkoskelle oma tsemppibiisi – ”Syklissä löysää” tarkoittaa sitä, että on hyvä päivä ja hiihtäminen on tarpeeksi rentoa

SusannaKristiina (vas.), Krista Pärmäkoski (keskellä) ja Emilianne kuvassa oikealla.

Suomen naisten ykköshiihtäjä Krista Pärmäkoski tarvitsee kaiken tsempin sivakoidessaan ladulla hiihdon maailman parhaimmistoa vastaan. Pärmäkoski tunnetaan varsinaisena sisupussina ja voimapesänä, mutta lisätemppiä aina tarvitaan. Hän hakee papua ranteeseen kuuntelemalla musiikkia ja nyt Pärmäkoskelle onkin julkaistu oma tsemppibiisi.
Sen esittää laulaja nimeltään Emilianne.
Emilianne feat. SusannaKristiina Syklissä löysää -kappale kertoo Pärmäkosken kasvutarinan. Kappaleen on sanoittanut ja säveltänyt joukko lahjakkaita naisia. Myös kappaleen miksaaja on huippulahjakas nainen Minna Koivisto.
Pärmäkoski on ollut biisin kantava voima ja inspiraatio. ”Syklissä löysää” tarkoittaa sitä, että on hyvä päivä ja hiihtäminen on tarpeeksi rentoa.
Satu Tuominen on yksi biisin alullepanijoista ja kirjoittajista. Hän tunsi entisenä kilpahiihtäjänä paljon hiihtoporukkaa ja sai näin ollen arvokasta sisäpiiritietoa Kristasta naisten maastohiihtojoukkueen Riitta-Liisa Roposen avulla kappaletta varten.
Biisin on tarkoitus tsempata Pärmäkoskea kohti uusia saavutuksia. Kappaleen julkaisija on Suomen Musiikki.
Emilianne tunnetaan aiemmin Lääke mun nälkään -kappaleesta, jossa fiittaa räppäri Tuomas Kauhanen. Biisi meni Suomen Spotifyn viraalilistan ykköseksi.

Kuuntele Kristan tsemppibiisi Spotifyssä

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.