Blue Eyed Sons äänittää livelevyä – osta lippusi keikalle kun vielä ehdit

Blue Eyed Sonsin keikoilla riittää tunnelmaa.

Jos haluat olla mukana tekemässä ja kokemassa suomalaista rock ’n’ roll historiaa kannattaa nyt on hereillä. Suomen lupaavimpiin rockbändeihin lukeutuva Blue Eyed Sons äänittää Helsingissä livelevyä ensi viikolla eikä lippuja keikalle ole enää kauaa jäljellä. Nauhalle taltioitava keikka on ensi viikon perjantaina 13.10 Semifinaalissa.
Blue Eyed Sons on pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva rock-yhtye, mikä on etenemässä maltilla mutta päämäärätietoisesti kohti kansainvälistä uraa. Bändin läpimurto on jo ovella, joten nyt on siis tarjolla ”olin siellä, näin bändin ennen suurta läpimurtoa-keikka”.
– Me äänitetään siellä tulevaa livelevyä. Jos bändimme ja musiikkimme kiinnostaa, niin nyt kannattaa tulla katsomaan. Haluamme tarjota yleisölle hyvän keikkakokemuksen, missä tapahtuu paljon erilaisia asioita, kertoo bändin laulaja Joel Hellström.
– Heitämme normaalia pidemmän setin, joten tilaa on myös yllätyksille. Tulemme poikkeamaan normaaleista kaavoistamme tällä keikalla, sanoo ahkeran ja tiukan livebändin maineessa olevan bändin kitaristi Kimmo Erik Rauhanen.
Rumpali Skefe muistuttaa, että Blue Eyed Sonsin lisäksi tarjolla on kovan tason lämppäreitäkin.
– Hyvinkäältä tulee todella hyvä Magpie Toes ja Helsingistä vanhanliiton Electric Monk. Me vedetään silloin yli tunnin keikka. Kannattaa tulla huutamaan katsomoon, niin pääsee mukaan livelevylle, Skefe sanoo.
Blue Eyed Sonsia on kehuttu maasta taivaisiin. Muun muassa arvovaltaisen Soundi-lehden sivuilla sitä kuvailtiin Smackin jälkeen Suomen kovimmaksi rock-bändiksi.
Takahuone.fi tapasi Blue Eyed Sonsin haastattelun merkeissä ja julkaisee ensi viikon alussa laajan ja syväluotaavan jutun nuorista rock-nousukkaista.

Teksti: Mikko Korvenkari

Liput keikalle täältä:

http://www.tavastiaklubi.fi/fi_FI/semifinal/event/2017-10-13-blue-eyed-sons-electric-monk-magpie-toes

Muita tulevia Blue Eyed Sons-keikkoja:

26.10. O’Haras, Tampere
09.11. Bar Loose, Helsinki
05.12. One Pint Pub, Helsinki

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.