Spiritraiser keikalla On The Rocksissa – mukana myös SWARM ja Ambassadors of Eternity

Kotimainen Spiritraiser julkaisi erinomaisia arvioita ympäri maailmaa keränneen Ciklos-albumin viime keväänä ja kutsuu nyt kaikki mukaan keikalleen On The Rocksiin ensi viikon keskiviikkona 14.9. klo 19 alkaen. Mukana illassa ovat niin ikään vaihtoehtomusiikkia edustavat SWARM ja Ambassadors of Eternity.
– Keikat ovat kiven alla meillä kaikilla, joten jokainen näistä on soitettava kuin se olisi viimeinen. On The Rocks tarjoaa meille erinomaiset puitteet tarjota visuaalisesti silmiä hivelevä show elävän musiikin ystäville ja omalta osaltamme tuoda hieman valoa alati synkkeneviin ja kylmeneviin syksyisiin iltoihin kaiken muun masentavan maailmantilanteen keskellä. Lavalle meidän kanssa astelevat hienot kanssaveljet ja -siskot SWARM ja Ambassadors Of Eternity, joiden tuoreet julkaisut ovat nannaa progressiivisen rockin sekä möyrivän shoegazen ystäville. Tehdään tästä keskiviikosta se kaikkein paras, Spiritraiserin Jules toteaa.
Spiritraiser on neljän hengen orkesteri Helsingistä. Bändin musiikkia on kuvailtu postprogressiiviseksi metallin kanssa flirttailevaksi rokiksi. Totuuden nimissä bändiä ei juuri genrelokerointi innosta, vaan se liikkuu musiikillisesti siellä, mikä parhaiten kantaa biisiä eteenpäin. Tuore Ciklos-levy saattaa kuulijan matkalle kohti itsetutkiskelua ja pohdintaa siitä, keitä me olemme ja mikä meidän kaikkien tehtävä tässä kaoottisessa ajassa on.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.